hur du ansluter trailer ljus

hur du ansluter trailer ljus

Även om du kanske tycker att det ett snyggt trick för att säkerhetskopiera din båt trailer nedför rampen utan vridande till den ena eller den andra, låta bilar runt dig på vägen vet när du vänder eller stannar är viktigt. Att se dessa riktad meddelanden levereras, även om de inte alltid följs, innebär anslutning av "Repeater" blinkers och bakljus på din båttrailer. En snabb-kontakt kabelstammen ger dig förmåga att göra detta tillsammans med flexibilitet för att koppla din trailer från bilen.

Du behöver:
Skruvmejsel
. Snabb kontakt kabelnät.
Drill.
1/8-tums borr.
Självgängande plåtskruv, 1/8-tums diameter.
Testa ljus med sond och krokodilklämman.


1.
Skruva loss skruvarna på en av dina svans ljus linser och ställa in objektivet åt sidan.
2.
Borra ett 1/8-tums hål på en av fordonets bakre stötfångaren fästen som är tillräckligt nära mitten av ditt fordon för snabbkopplingar kabelstammen att nå ledningarna på din båttrailer. Använd din mejsel för att skruva en självgängande skruv genom hålet för att fästa klämman på snabbkopplingar sele till den punkten.
3.
Clip jordledningen av testet ljus en plats för ren metall på fordonets chassi. Sätt in nyckeln i tändningslåset, vrid den till läge "på", och förvandla din strålkastarna på. Tryck på nakna kablarna i bakljus med testet ljusets prob att hitta en som gör testet ljuset vara på. Anslut snabbkopplingar selens bruna ledningen till denna baklykta tråd.
4.
Slå på höger blinkers. Använd sonden för att hitta den tråd som gör att sonden lysa. Fäst den gröna ledningen från snabbkopplingar sele-som aktiverar den högra blinkers på släpet-till denna tråd. Slå på vänstersväng signalen, använder sonden att isolera denna tråd också, och anslut den gula tråden i Quick-kontakt, som ger ström till vänster trailern blinkers till tråd.
5.

Stäng av strålkastarna och blinkers. Be någon att komma in i bilen och slå på strålkastarna, signaler steg på bromsarna och leka med tur medan du står bakom släpet, beundrar din hantverk.

tips och varningar


 • Om din släpvagn är utrustad med elektriska bromsar som ger dig möjlighet att dra en mycket stor båt, kräver de en separat kabel från batteriet, en dedikerad kontroll och en separat snabbkopplingar.


 • Relaterade artiklar


  Oilwell fiskeredskap
  hur man tillbaka en båttrailer in på uppfarten och ned en båt ramp
  hur man korsa Oregon Trail
  sjöar nära Pismo Beach, Kalifornien
  centrala Minnesota fiske ligor
  fisketurer i San Diego, Kalifornien
  Wisconsin utomhus gräsmatta spel
  de bästa lederna i Rocky Mountain National Park
  bottenfiske i Oahu
  Hur man använder en Faulk är rovdjur samtal