hur en cykelpump fungerar

hur en cykelpump fungerar

Cykel pumpar används för att pumpa cykeldäck. Pumpens prestanda kan beskrivas på två sätt:. Effekten av pumpens delar under inflationen eller volymförändringar och lufttryck som sker inom pumpen vid användning

Du behöver:.
Båtritningar
Marin plywood.
Jigsaw.
Drill.
Koppartråd.
Tång.
Marine epoxy.
Styrofoam filler.
Avbitartång.
Glasfiberväv.
Pensel.
Sandpapper.
Färg eller lack.
Deck hårdvara.

cykelpump Delar

en cykelpump är en ihålig cylinder som innehåller en kolv eller kolv. En kolvstång ansluter kolven till ett handtag utanför cylindern. Två en-vägs ventiler, en insugningsventilerna inbyggd i kolven och en utloppsventilen i botten av cylindern, se enda riktning. En slang ansluts utloppsventilen ett däck ventil munstycke.

Pump Action

Flytta cykelpump kolven upp och ner i cylindern fällor luft och levererar den till däcket. Dra kolven uppåt drar in luft i cylindern genom kolven insugsventilen. Att trycka ner kolvkrafterna luften instängd i cylindern genom utloppsventilen, slang, slang munstycke och däckets ventil och därmed blåsa däcket.

och vattentrycket

Flytta pumpkolven upp och ner ändrar volymen, eller tillgängliga luftrum, i cylindern. Enligt Gears utbildningssystem, deprimerande pumpkolven minskar cylindervolym och ökar den interna lufttryck. När lufttrycket i pumpen överstiger däcktryck, går luften däcket. Dra kolven uppåt ökar cylindervolym och minskar inre lufttryck i förhållande till den externa atmosfären. Externa luft sugs in i cylindern för att utjämna tryckskillnaden.


Relaterade artiklar


hur man packar en Molle
tält bygginstruktioner
hur man limma rörformiga däck till Zipp fälgar
Tips för skulptera hår med vax
Oilwell fiskeredskap
typer av offentliga pool liners
hur man gör en hemmagjord Tackle Box
Hur fort går en Honda CR125 4-takts Dirtbike gå?
vandring klubbar i Knoxville, Tennessee område
Hur får jag reda på vilken storlek motorn min båt är klassad för?