hur man bygger en liten, skärmskydd typ hytt

hur man bygger en liten, skärmskydd typ hytt

Bygga ett litet vindskydd stuga kan vara en rolig helg projekt för din familj. Och kan den resulterande strukturen användas av din familj som skydd vid fiske och camping, för leksak eller verktyg lagring på bakgården och som en skyddad uteplats grillning område. Eftersom detta skärmskydd är en grundläggande struktur, är det ett idealiskt projekt för personer med bara grundläggande snickeri färdigheter. För att förenkla projektet ytterligare, har ditt hem förbättring leverans butik klippa virke i storlek åt dig i butiken. Den här artikeln detaljer en sex fot-för-sex fot skärmskydd med ingen dörr (som är traditionell för jakt och fiske. )

Du behöver:.
Fyra åtta fot 2-gånger-4-skivor
14 sex fot 2-gånger-4-skivor.
Fem sex fot-för-sex fot bitar av plywood.
Spade.
40 pounds av grus.
Saw.
Hammer.
Box med fyra-tums spik.
Ladder.


1.
Mät och markera en sex fot-för-sex fot område för vindskydd stuga. Se till att markera hörnen tydligt med hjälp av stenar, kottar eller annan synlig markör.
2.
Gräv en två fot djupa hål i varje hörn märke. Du kommer att sänka dina hörnstolpar för kabinen i dessa hål. Hålen ska vara stor nog att passa en 2-gånger-4 till och också borde vara ganska lika i storlek från hörn till hörn.
3.
Sink hörnstolparna. De åtta fot 2-gånger-4-skivor är dina hörnstolpar. Har någon hjälpa dig att skydda dessa tjänster genom att hålla i styrelser upprätt medan du häller 10 pounds av grus (blandat med smuts du grävde upp när du skapar hålet) i och runt varje kartong i varje hörn. När du är klar, bör endast sex fot i styrelsen vara ovan jord och alla två-för-fyra hörnstolparna ska vara vänd åt samma håll.
4.
Bygg ramen. Börja med att sätta i en sex fot 2-gånger-4 Baseboard i-mellan varje hörnstolpe. Fäst dessa styrelser att hörnstolparna med två spik på varje två-tums hörn och tre spik på varje fyra-tums hörnet. Därefter satte i topp styrelser med samma metod (även om du behöver hjälp att hålla kortet upp medan du spika det på plats. ) Detta skapar en grov ram.
5.
Placera stöd balkarna i ramen. På tre sidor du kommer att sätta ytterligare sex fot balk i mellan Baseboard och toppen styrelsen vid tre fot varumärket mellan hörnen. Fäst kortet via spikar genom det översta brädet. På den fjärde sidan, måste du använda två brädor för att skapa en öppning för en dörr. Från varje hörn åtgärd i 1 och 1 /2 meter och markera. På dessa varumärken in och säkra två sex fot balkar. Detta kommer att skapa en tre fot dörröppningen
6
Fäst sidorna av vindskydd. . Spik i ytterkanten av de sex fot sida /ram för att fästa de sex fot bitar av plywood åt sidorna. Mät och märk öppningen för dörren i den fjärde bit plywood. Klipp ut det med en såg, som lämnar en liten läpp längst upp så att du kan fästa den på ramen. Fäst den fjärde sidan med samma process som de första tre, lägga till extra spikar för att säkra plywood i dörrkarmen.
7.
Fäst taket. Har någon hjälpa dig att lyfta den på toppen av vindskydd stuga och fäst dem med spikar längs omkretsen av strukturen. Med lean-att stugan är nu avslutad.

Tips och varningar


 • Om du vill lägga till en dörr till den här stugan du bara kan fästa plywood du skär ut av den fjärde väggen till dörröppningen med gångjärn. Eller prova hänga en tjock filt på insidan av vindskydd stuga för en mindre permanent dörr.
 • Om du använder denna metod för utomhus grillning kommer du att vilja skära ett hål i taket för att låta rök ut.
 • Denna sammanfattning skärmskydd också gör en stor bakgård fort eller ett lager för cyklar, skateboards och sparkcyklar.


 • Relaterade artiklar


  hur de ska jaga rådjur med Rossi puma .44 Magnum
  VHF-licens krav
  hur många hektar bör en woodsball fält vara?
  hur man spola en Volvo motor penta båt
  hur de ska jaga rådjur i tuskarawas County, Ohio
  Texas gris jakt
  vilken typ av båt kräver en förmåga tallrik enligt federal lag?
  Iowa båtliv förordningar
  hur man bygger ett takräcke till en kanot
  hur en sadel träd görs