hur man byter en båt avsändare bränsletank

hur man byter en båt avsändare bränsletank

Arbeta med en båt instrument kan vara knepigt, och arbeta med en bränsletank är en stinkande syssla. Om dina ansträngningar både instrument och bensin, är det troligt du vill ändra en avsändare bränsletank. Även om du kan komma bort från projektet luktade av bränsle, kommer du också att kunna veta hur mycket bränsle kvar innan du har att dra upp båten ur vattnet eller besöka bränsle dockan

Du behöver:.
Bränsle-absorberande kuddar.
Platt tank marina pump.
Wrench.
Hylsnyckelsats.
Rena trasor.
Aceton.
Bensin-bevis tråden skåp.
Tvinnad koppartråd, svart.
Skalningsverktyg.
Tänger-typ presstången.
Ring terminaler.
Skruvmejsel.


1.
Om fartyget är utrustat med en tank system, låg absorberande kuddar runt filler av tanken och sätt in sugslangen för en platt tank marina pump i tanken. Om fartyget är utrustat med flera tankar och bränsle system för överföring, rikta ventilerna på bränslegrenröret att överföra bränsle från tanken som du kommer att arbeta för att den alternativa tanken. Starta pumpen och överför något bränsle kvar i tanken till den andra tanken eller annan behållare.
2.
Lägg absorberande kuddar under avsändarens läge och med hjälp av en lämplig nyckel eller hylsa, ta bort bultarna arrangerade runt flänsen på avsändaren. Skjut avsändare ur bränsletanken. Shove en ren trasa i öppningen i tanken och skrapa bort all packning material kvar på ytan av tanken. Som en extra försiktighetsåtgärd mot främmande föremål kommer in i bränsletanken, torka runt öppningen med en ren trasa doppad i aceton.
3.
Avlägsna trasan du stoppade i öppningen där du kommer att installera den nya avsändaren. Sätt in den nya sändande enheten till den sändande enheten öppning på tanken att se till att enheten passar. Med hjälp av en "universell" enhet innebär att kanalen runt one-size-fits-all enhet kan behöva trimmas eller att flyta armen kan vara för långt för att passa mellan tankens bafflarna och måste böjas i sidled-inte upp eller ner-att bibehålla integriteten av flottören s mätningar
4
Sätt den nya packningen på insidan av flänsen på den nya sändande enheten, och sätt den sändande enheten till. . tank, float först. Doppa trådarna i skruvarna i en bensin-bevis tråd skåp. Trä dem genom hålen i flänsen och in i bränsletanken. Dra åt skruvarna enligt anvisningarna som medföljer den sändande enheten.
5.
Titta på terminalerna i ansiktet på den sändande enheten. Lossa muttern från terminalen på avsändarens märkt "S. " Slå in kabeln från bränslemätaren runt terminalen i medurs och dra åt muttern på terminalen. Skala 1 /2 tum av isoleringen från varje ände av den svarta marken tråd med ett skalningsverktyg. Crimp ringanslutningar till de avskalade avslutas med en tång typ tråd VECKARE.
6.
Avlägsna muttrarna från terminalen märkt med minustecken ("-") eller "GND" på avsändaren. Sätt en ring terminal kontakten över terminalen. Ta bort en skruv från utrett krets kontakten med en skruvmejsel, sätt skruven genom de återstående ring kontakten, gänga skruven tillbaka till den gemensamma grunden krets och dra åt skruven.

Tips och varningar


Wear
 • "båt bara" kläder när detta görs.


 • Relaterade artiklar


  hur montera solpaneler på en segelbåt
  lagar för skjutvapen på båtar i Florida
  hur man gör paintball tröjor
  Hur tar jag bort kontakten på en Mossberg 835 pump?
  DIY trä metspö rack
  Finns det några ATV spår i Talbot County, Georgia?
  Green River flottfärder
  florida pistol sortiment säkerhet
  Connecticut båt säkerhetsföreskrifter
  Hur gör jag en eld grop i Kalifornien?