hur man gör en ryggstöd för ett läger stol

hur man gör en ryggstöd för ett läger stol

Du är en ivrig friluftsmänniska, och din trogna stol har med dig via

varje stort äventyr och alla vackra solnedgången. När dina äventyr lämnar dig

skrapats och blåslagen, läker kroppen sig själv över tid. Men har din stol ingen sådan lycka. Alla dessa revor, bucklor, tårar och plockar kommer helt enkelt aldrig fixa själva. Vid något tillfälle måste du fixa dem istället. En av de mest slitna delarna av en stol ofta ryggstödet. Det finns några olika typer av läger stol, alla med sin egen rygg.

Du behöver:
Camp stol
. Tyg.
Synål.
Tråd.
Fyllning.


1.
Vik stolen som om du skulle sitta på den. Ta bort den gamla ryggstödet och mäta det. Tillsätt 3 inches till endera sidan, 2 inches till toppen, och 1 tum till botten. På så sätt kommer du har tillräckligt med material för att omsluta slangen.
2.
Klipp tyget till dessa mätningar. Först identifierar den ena sidan av tyg som botten. Vik ca 1 cm av den här sidan över och hålla den på plats med stift. Sy denna sida längs hela i tyget.
3.
Ta ditt tyg ut till stolen. Håll tyget där du planerar att använda den och linda varje sida runt en av ryggstödet rör. Pin dessa på plats också. Vid placering dessa pinnar, så gör det ca 1 cm från luftslangen. Slutligen, vika extra material från toppen över, så att det är i jämnhöjd med toppen av slangen. . . Pin detta material på plats liksom
4
Sy längs dessa linjer i samma ordning som du fäst dem: sidorna först, sedan toppen. När du syr sidorna, sy längs hela längden av tyget. När du syr upp, återigen sy längs hela längden av tyget. Det kommer att finnas överlappning i din sy, det är normalt
5
Skjut din rygg på rören, och ta en plats
. . !


Relaterade artiklar


sommar program för barn i Arizona
hur man kan kontrollera olja på en Evinrude utombordsmotor
ATV spår för vintern i norra Utah
information om jet yamaha vxr skidor
svin jakt med en spotlight i Florida
jakt i närheten av Florence, Alabama
Remington kniv information
läger i Florida för barn 11 år & upp
hur man spelar polo i Hawaii
hur man gör en gigantisk slangbella med en innerslang