hur man lär sig att iceskate

hur man lär sig att iceskate

Skridskoåkning är en verksamhet som många människor tycker väl i sina gyllene år. Att lära sig att åka skridskor är inte svårt, men det tar praxis och samordning. Lär dig att åka skridskor utomhus på vintern eller året runt på en inomhus Ice Arena. Vissa människor hyra instruktörer eller ta organiserad klasserna, men att behärska grunderna allt du behöver är ett par skridskor och några slät is

Du behöver:. .
Skridskor


1 .
Lace dina skridskor så de är tätt på fötterna och stöd anklarna. Om du binder dem för hårt, kommer fötterna domna bort, och om skridskor är för lös att du inte har total kontroll över dina rörelser.
2.
Flytta ut på isen, bort från väggen. Om du faller, vill du inte träffa några hinder. Arbetet med vricka tekniken först. Stå med tårna pekande ut och hälarna mot varandra, ungefär sex inches isär. Håll knäna lätt böjda men anklarna stark. Luta sig framåt lite så att dina skridskor flytta ut, bort från varandra. När benen är nästan rakt, vända tårna och hälarna ut, så du ser duva-toed. Fortsätt att flytta din kroppsvikt framåt och bakåt för att flytta. Dina skridskor ska glida framåt. När dina fötter är tillbaka till den ursprungliga utgångsläget, upprepa drag tills du är bekväm glider med vricka tekniken.
3.
Placera din högra fot är häl mot mitten av din vänstra fot . Vinkel din vänstra fot i 45 grader. Luta något framåt och böj båda knäna. Trycka ifrån med vänster fot och glida fram på höger fot. Långsamt upp din vänstra fot intill höger och placera det på isen. Du kommer att glida på båda fötterna. Håll dina knän avslappnad och tryck ut på en 45-graders vinkel med din högra fot så du glider på din vänstra fot. Upprepa stegen tills du är bekväm glid och skjuter ifrån med båda fötterna.
4.
Vrid hörnen med crossover teknik. Få i rörelse och vistelse i rörelse av strök och segelflyg. Lean i mot den riktning du vill vända. Cross din utanför benet framför din insidan av benet och för över din vikt till främre benet. Trycka ifrån med vänster ben så du glider på höger sida. Detta borde få dig att vända. Upprepa rörelserna tills du gör på turn. Efter att ha fått bekväm att göra det på ett sätt, gå åt andra hållet och praktik gör det med det motsatta ben, så om du började göra vänstersvängar, praktik gör högersvängar.
5.
Öva dessa tekniker tills du är bekväm och säker i din framåt skridskoåkning. För bakåt skridskoåkning, använder samma teknik, bara driva dig bakåt.

Tips och varningar


 • Om du har problem att få ditt saldo, prova att använda en lång soptunna som en guide att luta sig mot. Håll den med båda händerna och tryck in den framför dig. Barnen kan göra samma sak med en stor hink. Du kan behöva placera några vikter i burken eller hinken så det inte glider bort från dig.
 • Klänning i lager. Du kan få heta medan skridskor och behöver möjligheten att ta bort några yttre lager.
 • Practice är det enda sättet du kommer att förbättra och få bekväm på isen. Fortsätt att försöka med en positiv inställning.
 • aldrig åka skridskor på sjöar, floder eller dammar utan bekräftelse av säkra is minst 4 inches tjock. Om du inte åka på frusna vattendrag, inte skate inte ensam.


 • Relaterade artiklar


  Fiske och akvatiska resurser
  tonfisk på Cypern
  jakt teman gåvor
  hur du ändrar vatten impellern på en kvicksilver 115 hk utombordare
  instruktioner för en släpvagn tält förtält
  canadian fisketurer i vildmarken
  hur vadare patch neopren
  hur man fiskar på sjön Wallenpaupack
  Hur man använder en figur 8 nedfirningsdon
  motionscenter bidrag