hur stor en strand cruiser cykel

hur stor en strand cruiser cykel

Beach cruisers erbjuder en perfekt cykel för de som vill koppla av och ta med lite saker under träningen tillsammans. Rem din handduk eller en kasse i racket på baksidan. Gå till en slät kryssning. Med storlekar varierande något mellan olika tillverkare, följ dessa steg för att försäkra perfekt strand kryssare

Du behöver:. .
Måttband
Bekväm sneakers.


1.
Sätt på ett par bekväma sneakers eller skor du kommer troligtvis bära medan ridning din strand kryssare.
2.
Kavla ut måttbandet ungefär en fot eller så. Placera försiktigt en fot över tejpen, tillämpar tillräckligt tryck för att hålla den, men fortfarande ger bandet kan dras under foten.
3.
Ta tag i slutet av bandet och dra upp den mot ditt skrev. Steg ner på bandet för att hålla den från att flytta.
4.
Läs mätning vid foten. Detta levererar din ungefärliga inseam längd. Om din innersöm 27 inches eller mindre, prova en 15-tums cykel ram eller mindre. Om din innersöm från 27 till 29 inches, provrida en 15-och 17-tums ram. För de 29-till 31-tums innersömmar, titta på 17-till 19-tums ramar. För större innersömmar, leta efter en 21-tums ram

tips och varningar


 • flesta företag erbjuder ramar i hela tums steg med 15 -, 17-och 19-tums byggstorlekar är den vanligaste. Ett fåtal företag erbjuder 16,5-, 18-och 21-tum. Inga branschstandard finns, men de flesta märken har minst tre storlekar i sin cykel Beach cruiser modeller.
 • Välj minsta ram som du bekvämt kan rida.
 • Om du gillar att kryssning och butik, välj en modell som innehåller en bakre rack eller har en installerades när du köpte cykeln.
 • köpa ett kit däck reparation. Om du inte vet hur man byter en cykel slang, har försäljaren förklara eller demonstrera processen. CO2 patroner ger ett snabbt sätt att blåsa i ett rör och tar liten plats i en reparation pack.
 • Om du tänker cykla i gryningen eller skymningen, se till att ha reflexer på cykeln. Vissa stater kräver att alla som ingår reflexer installeras vid köptillfället. Om din cykel inte innehåller reflektorer, se till att lägga en på baksidan av sätet, framsidan av cykel, på pedalerna och i hjulens ekrar av båda hjulen.
 • köpa en cykel lampa och en blinkande baklykta om du kan rida efter solnedgången.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan anpassa Shimano Deore växlar
  Floresville, Texas jakt
  Hur man knyter en häst i ett bestånd släpvagn
  Whitetail jakt i Valentine, Nebraska
  hur du designa din egen plast maskar
  offentliga andjakt i Texas
  de bästa öronsnäckorna för jogging
  Vilka försäkringar behöver jag för segling?
  ATV spår av nordöstra Wisconsin
  inground pool montering tips