jakt rådjur i North Carolina

jakt rådjur i North Carolina

Etablerat 1947, reglerar North Carolina viltresurser kommissionen jakt i North Carolina. Deer anses stor spel i North Carolina, och jägare flockas till området under jaktsäsongen

Du behöver:.
Flytande diskmedel
. Svamp.
Gummihandskar.
Shop trasor.
Aceton.
Avvaxning lösningsmedel.
Gnugga förening.
Elektriska buffert och trampdynor.
Klistra in vax.

Licenser

alla över 16 år är skyldig att ha en licens för att jaga i North Carolina. För att få en licens måste du bevisa att han fullgjort en kurs jägare säkerhet. Licenser finns tillgängliga för boende och utlänningar, och varierar från korta till livstid. Jägare med tillstånd i en av flera grannländer kan få reducerat pris tillstånd för jakt i North Carolina.

Seasons

Deer säsong är uppdelad efter de fyra regionerna av staten och metod för jakt. Säsongen pågår vanligtvis från september till december med exakta datum för bow-och-pil, mynningsladdare och pistol jakt.

Förordningar

Det finns många regler för att skydda jägare och se till att rådjur befolkningen styrs men inte decimeras. Även regleringar varierar efter säsong och län, finns det flera Statewide förordningar: Jakt är inte tillåten på söndagar med undantag av båge och pil jakt i säsong på privata marker. Bag gränser är i kraft i hela staten och varierar beroende på kön och ålder rådjur. Alla jägare måste lämna in korten skörd rapport till Wildlife kommissionen.


Relaterade artiklar


båtbotten målning tips
fritidsaktiviteter i Boston
Hur jämför jag biljardbord?
hur man skjuter rådjur med gjutna kulor
hemmagjord isfiske spöhållare
rådjursjakt i Kentucky spel landar
hur man vandra i Smokey Mountains
andjakt i Liberty County, Texas
Hur tar jag bort en Veridian laser från en Glock?
Hur sköter jag för traditionella snöskor?