mest effektiva utombordsmotorer

mest effektiva utombordsmotorer

År 1996 antog den amerikanska Environmental Protection Agency regel föreskriva en 75 procent minskning av kolväten utsläpp från utombordsmotorer till 2006. Detta innebar den traditionella tvåtakts utombordare inte längre kunde tillverkas. Denna lagstiftning sköt båtmotor tillverkar att konstruera mer bränslesnåla och miljövänliga motorer. Nu på marknaden är fyrtaktare och direkt-bränsle-tvåtakts motorer som använder mindre gas, släpper ut mindre rök, och kör lugnare.

Honda BF115

Honda BF115 var inspirerad av och anpassas från motorn av Honda Accord sedan. Detta fyrtaktsmotor får beröm för sitt lugna prestanda och bränsleeffektivitet. Dess lång slaglängd design gör den till ett utmärkt val för att driva en tung båt eller drar en vattenskidåkare.

Mercury 115 Optimax

Mercury 115 Optimax är en sex-cylindrig, tvåtakts-motor med högre resultat än andra 115-hästkrafter motorerna på grund av dess sex cylindrar. Eftersom det är betydligt större än andra, brinner det mer bränsle och gör mer brus vid högre hastigheter. Det är dock fortfarande relativt effektivt, med tanke på dess storlek. Den avger lite eller ingen olja rök från tomgång till full gas, vilket är imponerande för denna storlek motor.

Evinrude E115

Evinrude 115 är en tvåtaktsmotor, kort slaglängd V4-motor. Den väger mindre än andra 115s-150 pounds mindre än den Honda 115. Det är en ren-motor som är igång med en snabb acceleration som förbrukar mindre bränsle än andra medan kryssningar. På grund av sin mindre storlek måste arbeta hårdare i toppfart, men är fortfarande ungefär lika bränsleeffektiva som andra 115s på full gas.


Relaterade artiklar


Hur spola jag min MerCruiser?
inomhus vattenparker i Milwaukee, Wisconsin
Hur skapar jag en kortlek trä ATV?
hur långt isär ska pinnarna vara när man spelar en omgång hästskor?
hur man gör en kamera räckvidd
charterbåt fiske i sydöstra maine
Hur gör jag rent en ultraljudsomvandlaren?
hur man fångar en västerländsk rock hummer
barns sommaraktiviteter i Cincinnati
Vandra i North Conway, New Hampshire