öring fiske i klart gaffel Ohio

öring fiske i klart gaffel Ohio

Öring kräver kallt vatten för att trivas och Clear Fork River, välförsedda med öring, är en av endast tre flodsystem med temperaturer sommar vatten tillräckligt svalt för att bibehålla en öring fiske, enligt Ohio Department of Natural Resources (DNR).

Du behöver:
båtritningar
. Marin plywood.
Jigsaw.
Drill.
Koppartråd.
Tång.
Marine epoxy.
Styrofoam filler.
Avbitartång.
Glasfiberväv.
Pensel.
Sandpapper.
Färg eller lack.
Deck hårdvara.

Ohio Öring

Öring är inte infödd till Ohio, de underhålls av årlig utsättning av DNR. Staten rekordet för öring är ett 14,65-lb. Är 29 u00BD-tums öring som fångas under 1995.

Clear Fork River

Klart Fork River, även känd som Clear Creek, som ligger i Richland och Ashland län . Två delar är öppna för sportfiskare: ett avsnitt i Mohican State Park nedan Pleasant Hill Reservoir och ett avsnitt i Wade och Gatton Nursery egendom mellan Cutnaw Road och Stoffer vägbroar.

Timing

Enligt DNR, öring fiskemöjligheter är "bra till mycket bra" från mars till april och mitten av september till februari, då ström sikten varierar från 8 till 12 inches.

Tips

Öring fiske tips från DNR omfatta presentera bete nära bäcken botten och med hjälp av ledare flurocarbon. Våt eller torr flugor kan vara effektiva och gemensamma beten omfatta promelas och maskar.

Förordningar

Du måste ha en licens stat fiske för att fiska öring i Ohio. I Clear Fork River, den minsta längden hålla brun fångad öring är 12 inches med två fiskar dagliga gräns.


Relaterade artiklar


hur man bygger en bärbar hjort blind
hur felsöker jag en Audiovox marin stereo cd?
Hur ofta bör jag ladda mitt batteri trollingmotor?
sig att klättra Mount Baldy
hur man hanterar drift båtar
hur man vinterförbereder en MerCruiser 470
hur du lagrar ett 115 Mercury utombordare för vintern
charterbåt fiske i sydöstra maine
billiga måltider för camping
hur man gör en hemmagjord fiske båge