presentidéer för fiskare

presentidéer för fiskare

Den populära sporten i fisket har ingen brist på prylar som förhöjer upplevelsen. Du kanske vill splurge och köpa en fiskare i ditt liv en fiske gizmo han aldrig skulle köpa själv. Eller kanske du vill hitta ett vardagligt föremål med en fiske tema. Oavsett gåva du väljer, kommer den lycklige fiskaren vara glad att du tänkte på honom.

Fiske presentkorgar

Gourmet presentkorgar erbjuder flera korgar fiske gåva från bas-nivå Catch of the Day Seafood gåva korg till Catch A Lifetime korg. Köp Catch Dagens korg, och din fiskare kan festa på en 10-uns gryta som han kan lägga nyfångad fisk eller räkor. Korgen innehåller också en 15-ounce servering av musselsoppa, kex ostron, rökt makrill och ett spår blanda med kryddig jordnötter, mandel och kärnor solrosor. Fångsten av Lifetime innehåller många av de godsaker som finns i Catch of the Day, utöver behandlar som tequila lime cocktail sås till slather på räkor. Korgen innehåller även autentiska Atlantic City taffy saltvatten, rökta ostron, musslor, lax och en Napa Valley gnugga blandas med havssalt och örter som dill.

Electric Oxfilé Knife

Bjud dina fiskare till en elektrisk filé kniv. Använda en elektrisk, motordrivna kniven minskar mängden armbåge fett som krävs för filetering fångsten vid slutet av en lång dag. Cabela's säljer ett uppladdningsbart Rapala kniv som löper under en timme, så din favorit fiskare inte behöver oroa sig för bristen på avsättningsmöjligheter på sjön. Kniven helt laddas i mindre än fyra timmar. Du kan uppgradera till Berkley Lithium-Ion uppladdningsbart kniv, som löper under en timme, men återladdas på 80 minuter. Ett ergonomiskt handtag passar knytnäve bekvämt. Både knivar levereras med fodral.

Spike-Det Färg-C-Lector

Vraka och se till att fiskare i ditt liv använder lämpligt färgade lockbete för att öka antalet fiskar han fångar. Den batteridrivna Spike-Det Färg-C-Lector analyserar data och berättar sportfiskare vilken färg fisken kommer bäst se under vattnet. Den digitala verktyget markerar en mer modern version av liknande teknik som används i 1980-talet utvecklades av Dr Loren Hill. Hill, en före detta chef för Zoologiska institutionen och biologisk forskning Center vid University of Oklahoma, arbetade i nio år för att avslöja ett spektrum av 26 färger som fisken kan se. Den rekommenderade färgväxlingar som bygger på vattnets klarhet och hur mycket ljus som passerar igenom.


Relaterade artiklar


Hur gör jag koppla upp en 24 volt båt batteri?
hur man torkar skidhandskar
hur man kan fånga trofé fisk med jerkbait
hur man bygger ett ihåligt trä surfbräda
hur man gör botten dörrvakt fiskedrag hemifrån för att sälja
MerCruiser motorproblem
Outdoor World campingplatser nära Michigan
rådjursjakt i sydvästra North Carolina
Remington kniv information
ny port vik tonfisk i Oregon