skoterleder i norra Minnesota

skoterleder i norra Minnesota

Om du är en snöskoter entusiast, Minnesota bara kan vara din dröm destination. Staten har mer än 20. 000 miles av skoterleder och med den långa, kalla vintrar i staten, har du gott om tid att njuta av dem. Snöskoter klubbar i området är bra ställen att hitta lokala skatter och Minnesota Department of Natural Resources är en stor resurs för omfattande kartor av staten.

North Shore staten Trail

Stretching 153 miles från Duluth till Grand Marais längs Lake Superior är North Shore staten Trail en av de mest populära långa rutter i norra Minnesota. Leden har dussintals accesspunkter i lokala statliga parker och städer längs vägen och lovar en dag eller en veckas oavbruten snöskoter. Denna spektakulära leden ger dig tillgång till frusna vattenfall, broar och många fler utomhus läckerheter. Leden underhålls av Institutionen för naturresurser och stannar ganska välkammat hela vintern. Dess popularitet innebär också att det finns gott tillgång till bekvämligheter som mat och hotell längs vägen. Du kan kolla rutten genom att besöka Department of Natural Resources "skoterleden Kartor" på deras hemsida.

Taconite staten Trail

Denna 165 kilometer Leden är en annan lång favorit bland Minnesota Snöskoteråkare, och är även underhålls av Institutionen för naturresurser. Rutten från Ely till Grand Rapids tar dig genom skogar av asp, tall och björk, och kan nås via flera statliga parker, bland annat McCarthy Beach och Bear Head Lake. Leden erbjuder flera vistelseplatser och rastplatser för att ge Snöskoteråkare vila. Skaffa en nedladdningsbar broschyr om leden från Minnesota Department of Natural Resources.

Nemadji State Forest

snöskoter spår på Nemadji State Forest är bland de viktigaste snöskoter plockar av Institutionen för naturresurser. Skogen, som ligger i nordöstra Minnesota, erbjuder mer än 140 miles av vandringsleder och ansluter med flera andra långa vandringsleder i området, inbegripet den övre Willow banorna och Gandy Dancer Trail. Välpreparerade spår menar du har jämn segling på dessa linjer.


Relaterade artiklar


Hur lägger jag till en 12V DC-adapter till en båt?
hur man köper kvinnors snowboard väskor
Varför har jag bryta i min Remington SPR 453?
Syftet med nosen bromsar
hur du tar bort utombordare omfattar
spike älgjakt i Utah
Hur använder jag en läder sten påse som en stropp?
Felsökning båt varselljus
canadian jägare säkerhet
verktyg för garnityr glasögon