Baja ATV problem

Baja ATV problem

På grund av den oländiga terrängen som terrängfordonen drivs kan många problem uppstå med alla modeller av ATV. Baja Motorsports producerar en mängd olika ATV passar för alla åldersgrupper och avancerade ryttare. Dessa fordon måste ständigt underhållas för optimal prestanda före och ibland under en tur. Vanliga problem i samband med en Baja ATV kan åtgärdas genom felsökning.

Fuel System

Problem ni kanske märker när man startar ATV inkluderar ett misslyckande att börja, eller som kräver flera försök att starta innan motorn eldar upp. Detta är förenat med bränslet och tändsystem. Ett vanligt bränsle problem är att bränslet inte får nå förgasaren. Detta kan orsakas av en låg bränsle i tanken eller genom att bränslekranen är i läge OFF.Kontrollera funktionen bränslesystemet. Se till att motorns stoppknapp är i "RUN". Kontrollera att bränslekranen är i läge "på". Ta bort avtappningsskruven från förgasaren sedan dränera bränsle från förgasaren och byt skruv. Kör motorn i några sekunder, ta sedan bort avtappningsskruven att se att bränslet har trätt in i förgasaren.

Tändningssystem

Typiska problem i samband med tändsystemet är våt, lös eller smutsiga tändstift som vann " t gnista när den aktiveras. Detta kan orsakas genom att rida i extremt leriga och våta förhållanden för lång tid eller genom att rida över mycket svår terräng.Kontrollera tändsystemet förrän du har kontrollerat att se till att bränslet fungerar korrekt. Ta bort tändstiftet från ATV, rengör det och sätt tillbaka tändstiftet till leda. Använda bromsen, sedan börjar ATV. Du kommer att se en blå gnista båge över tändstiftet: s spalt om tändsystemet fungerar felfritt.

Motorstopp

Om motorn stannar ut medan du rider, kan orsaken vara bränslesystemet, tändningen eller en igensatt ventil i. Efter kontroll av bränsle-och tändsystem, kontrollera bränslekranen att se till att det är i läge "på". Noga inspektera bensintanken och förgasaren för att leta efter skräp flytande i tanken. Om du ser skräp i tanken, så har du en blockering, eventuellt i förgasaren eller bränslekranen. Rensa tanken och bränslet i förgasaren, rengör sedan ut bränslekranen. Tanka ATV efter täppa har tagits bort för att kontrollera. Om ATV fortfarande maska eller inte startar på rätt sätt, måste du ta den till en serviceverkstad.


Relaterade artiklar


äventyrsbad nära Pevely, Missouri
hur du installerar en GEVÄRSSTÖD på ett gevär
georgia gris jaktföreskrifter
Indiana ATV spår
Ohio regler för airsoft gevär
vad är en torr behandlas klätterrep?
ATV spår i Idaho
Orlando, Florida fiskeguider
hur man skyddar en förtöjd båt botten
hur man gör bärbar fiske ljus