Burley cykel släpvagn instruktioner

Burley cykel släpvagn instruktioner

Burley cykelkärror är ganska lätt att fästa din cykel: allt du behöver är en cykel med en lättöppnad bakhjulet och en Burley släpvagn. Alla Burley släpvagnar har samma infästning systemet, så det spelar ingen roll vilken modell du har-dessa instruktioner om dem alla. Självklart, om din cykel inte har en lättöppnad bakhjulet, kan du ta alltid den till din lokala cykelaffär och be dem att byta ut din axel för en med en lättöppnad
1.
Kontrollera att din bakhjulet har en snabbkoppling spett. Om den gör det kommer det att finnas ett spett spak till vänster, icke-drivsidan av hjulet. Det kommer också att vara en enkel mutter på drivsidan. Om du inte har en lättöppnad hjul, har du två muttrar, en på varje sida av hjulet är axeln, så du måste ta cykeln till en cykelaffär och har den axel ersätts med en som rymmer ett snabbfäste.
2.
Öppna snabbkopplingen och ta bort spett genom lossnar uppe den helt från muttern och dra spett ut. Låt hjulet på plats och se till att inte förlora någon av fjädrar på spett.
3.
Trä Burley dragkrok på spaken sida spett. Håll våren på ramen sidan av lås, mellan ratten och problem. De två flikarna på den skumt som fäster släpet armen ska vara vänd bort från hjulet.
4.
Tillbaka spett i hjulet. Fjädrarna bör inriktas med den lilla änden av konen mot hjulet och den breda änden mot spaken eller muttern på spett. Dra åt spett ner helt, se till att hjulet är hela vägen på baksidan av avhopp.
5.
Ta bort pinnen från vagnen armen och skjut in armen i Hitch så att hålen line up. Byt stift och skjut låspinnen ut så att vagnen inte fungerar väg ut.
6.
Linda säkerhet remmen runt kedjan vistelse på din cykel och fäst den tillbaka på D-ringen på släpvagnen armen.


Relaterade artiklar


Om en kvinna börja jaga med en ungdom pistol?
Hur gör jag laga mat utomhus med en vedeld?
hur man rengör båt fendrar
hur man kan jämföra liggunderlag
Hur man knyter ett rep till en båt ankare
Yakima cykelhållaren instruktioner
diy spö rack
Vapensmide: hur man installerar ett gevär mynningsbroms
hur bulid din egen kajak trailer
South Texas kalkon jakt