Hur reparerar jag ankeln rynkor på inlines?

Hur reparerar jag ankeln rynkor på inlines?

In-line skating är vanligtvis kallas "inlines," om ordet Rollerblade är ett varumärkestermen från Nordica Gruppen, som producerar i inlines.I inlines kan ta stryk medan ridning och bli löst sittande över tiden. Detta är normalt orsakas av en defekt eller sliten fotled bindande. Rollerblade har flera former av fotled bindningar, och alla fotled bindningar är olika på olika märken av in-line skridskor, även om deras verksamhet är universell. En felaktig fotled bindande bör ersättas helt, men en temporär fix kan genomföras på de flesta märken som använder plast bindningar och spännen.

Du behöver :
Cloth
. Sax.
Tejp eller lim.
Måttband.


1.
Inspektera fotled bindande ta reda på varför det inte åtstramning ordentligt. Detta orsakas vanligen av en bruten eller inte fungerar spänne eller en trasig eller sliten plastband. Titta inuti spännet några synliga trasig plast som kan ha tagits bort från bandet. Ta bort alla plast bitar, sedan försöka dra igen och dra åt bindande. Om bindningen fortfarande inte kommer att strama åt, sedan vidare till steg 2.
2.
Mät bindande med ett måttband. Klipp en tygbit för att passa på bindande. Klipp tyget den exakta längden av det bindande, och dubbelt så lång som bredden.
3.
Linda tyget tätt runt bindande och säkra den på plats med tejp eller lim . Duken bör vara mycket tätt på bindande.
4.
Skjut bindande i spännet, stäng sedan låsmekanismen på spännet. Detta kommer att bli svårt i början, men efter ett par försök kommer att passa perfekt i spännet och kommer att köpa dig lite tid tills du kan hitta ersättare bindningar eller köpa nya skridskor.

tips och varningar


 • Du kan köpa fotled bindningar från tillverkaren eller välj annan generell fotled bindningar som tillhandahålls av många sporter och företag fritid.
 • lämpligt skydd när skridskoåkning som handledsstöd skydd samt armbågs-och knäskydd. En hjälm är också en säker utrustning som ska användas när skridskoåkning.


 • Relaterade artiklar


  hur man förbereder för häst ägande
  privat egendom jakt i Minnesota
  de bästa öronsnäckorna för jogging
  off-road spår av centrala Kalifornien
  Hur byter jag propellrar kvicksilver båt?
  alaska fiske lagar
  hur man gör en kajak släpvagn från en båt trailer
  vattenflaskor för klättrare
  sig att rida vattenskidor till Mackinaw ö
  saker att göra innan ett skjutvapen utbildning klass