fiske efter jätte blåfenad tonfisk i Nova Scotia

fiske efter jätte blåfenad tonfisk i Nova Scotia

En blåfenad tonfisk fångad utanför Nova Scotia fortfarande innehar vikten rekord vid 1,496 pounds. De är kända bland sportfiskaren som aggressiv krigare, och tyvärr för tonfisk, att en av de godaste måltiderna kommer från havet

vara förberedda på en Fight

Den jättelika medelvärden tonfisk 500 pounds och kan växa till mer än 6 meter lång. Spänn fast dig i den sitsen innan du försöker riktiga i denna fisk. De kan också simma i hastigheter över 40 miles per timme, så när kroken uppsättningar, vara beredd på en kamp mot ett djur som är två till fyra gånger tyngre än du är.

Skyddsstatus

På grund av den hotade status jätte tonfisk, det finns en begränsad säsong för skörd dem. Både kanadensiska (Nova Scotia) och amerikanska regeringarna erkänna och respektera dessa begränsningar. För resten av året finns det en catch-and-release policy, vilket innebär att du kan få kampen utan förmånen av 500 pounds kött att gå med den. Säsongen för skörd öppnar i slutet av september och slutar i den sista delen av oktober eller första delen av november.

Nova Scotia Charters

Du kan välja att använda ett av flera privata charterbolag att fiska jätte tonfisk eller använda den som specialiserat sig på att populära fisk. Giant tonfisken Charters är företaget som seglar ut från Nova Scotia. Catch-and-release säsong öppnas i mitten av augusti till sista veckan i september. Om du ertappas med en gigantisk tonfisk utanför catch-and-release och skörd säsonger, kan du dömas till böter och charter-båten du är på kan förlora sin licens.


Relaterade artiklar


flod catfishing nära Oneida, TN
Båtklubben flagga etikett
sig att klättra Mount Baldy
hur man gör en båt stege
diy camping värmare
Hur använder jag en läder sten påse som en stropp?
båt byggmaterial
hur man gör livet som plast lockar med riktiga fel
vad är en lerduva gjord av?
hur man bygger ett rep netto stege