hur du kan få utombordare i saltvatten

hur du kan få utombordare i saltvatten

Utombordsmotorer kan placeras på mindre vatten hantverk för användning i saltvatten vikar, floder, bukter och utflykter havet. Montering av utombordsmotorer varierar beroende på storleken på båten och dess akterspegeln. Det finns några mer underhåll för en motor som används i saltvatten i motsats till färskvatten använda som salt fräter sönder metall bitar snabbare, men underhåll är fortfarande mycket mindre än många andra fritidsbåtar verktyg

Du behöver:.
2 snickare hästar.
Canvas fräsar.
50 meter av sömnad sladd.
Spännband.


1.
Bolt eller klämma den utombordsmotor på akterspegeln på din segelbåt, motorbåt eller jolle. Fäst motorn med en kedja på utsidan av akterspegeln för extra säkerhet mot att förlora motorn till salta djupa.
2.
Sänk utombordaren i saltvatten, och utföra allt underhåll kontroller att säkerställa en smidig drift. Kontrollera att säkerställa trimvinkel eller vinkel drift är optimal så båten sitter jämnt i vattnet.
3.
Bibehåll utombordsmotorn genom att spola ut det salta vattnet med färskt vatten när du återvänder, och utför regelbundna kontroller som beskrivs i användarhandboken. Avgassystemet och kylsystem skall spolas med färskvatten efter varje användning. Smörja motorn och byta ut delar vid behov. Bränslesystemet, växellåda, kylsystem, tändstift och anoder zink alla har sina egna behov av underhåll.

Tips och varningar


 • Utför allt underhåll i flera timmar att ta bort motorn från saltvatten.
 • aldrig motorn utan att först göra alla säkerhetskontroller.
 • Stå aldrig nära att köra propeller eftersom det kan orsaka allvarliga skador.


 • Relaterade artiklar


  Hur använder jag ett flygvapen 4 cykel pump?
  hur man rengör kött Whitetail rådjur
  om klättring instruktör certifiering
  hur man rengör en båt motor
  hur man tråd en båt varvräknare
  christian sommarläger i New York
  matchande flugor för fiske Pennsylvania
  va båtliv förordningar
  TWRA jägare säkerhetsutbildning
  South Carolina saltvatten fiske