hur man byter en snöskoter drivrem

hur man byter en snöskoter drivrem

De sekundära kopplingen på en snöskoter drivsystem fungerar som en metod för att en korrekt avvägning mellan rätt utväxling för lasten. Det använder ett ramp och fjädrar för att flytta drivremmen från centrum av kopplingen till den yttre kanten. En utsliten bälte kan avsevärt minska kraften och prestandan i släden. Drivremmen bör bytas varje 1. 200 till 1. 500 miles. Byta drivrem på en snöskoter är lätt att följa några enkla steg

Du behöver:
rem


1
Öppna huven. . .
2.
Leta reda på enheten Koppling. Det ligger på vänster sida av motorn. Ta bort remskyddet från släden. Den primära Kopplingen är på vänster sida, och den sekundära kopplingen är placerad på höger sida.
3.
Ta insidan skiva av den sekundära kopplingen med vänster hand. Rotera skiva moturs samtidigt som du trycker kopplingen öppen. Detta kommer att frigöra spänningen på bandet. Dra ut bältet och bort från den sekundära kopplingen och ta bort den från den primära Koppling.
4.
Line upp den nya remmen så att du kan läsa skriften på utsidan av bandet. Placera bältet runt primära kopplingen. Tryck bältet över skiva på den sekundära kopplingen, med början i toppen och arbeta medurs tills bandet skjuts på plats.
5.
Tillbaka kopplingskåpan och stäng huven.

tips och varningar


 • Kontrollera att du använder rätt rem till din släde. Alltid har ett reservbatteri bälte när du cyklar ifall du råkar bryta din bälte på spåret.


 • Relaterade artiklar


  äventyrsbad i North Michigan
  Fiske och akvatiska resurser
  hur du återvinner linjer monofilament fiske
  ohio fiskeguider
  gås jakt i Texas Panhandle
  när ska jag börja älg horn att paddla?
  hur man dumpa svart vattentankar i avlopp
  båtliv kollision förordningar
  hur man bygger parentes för rådjursjakt rutan persienner
  Nevada gris jakt