hur man kör en Aquamatic hastighet båt

hur man kör en Aquamatic hastighet båt

En hastighet båt utrustad med ett drev är ungefär som en båt, men det har några speciella köregenskaper på grund av dess drivsystem. En drevet ansluter en motor monterad inuti båten till en lös drivenhet på baksidan av båten, snarare än en fast propeller och roder under den. Eftersom båtens riktningsändringar sker genom att flytta drivsystem och dess propeller från sida till sida kan det inte svarar som förväntat
1
Lär -. och tillämpa-den "Navigation Rules" (se referens 1). Navigering bestämmelser omfattar inre regler som gäller för drift på sjöar och floder, och reglerna till förhindrande av kollisioner till sjöss "som gäller när på det öppna havet. Båda har samma mål som de regler för bilkörning: att förebygga olyckor. Dessa båda regelverk är också en del av federal lag, som återfinns i avdelning 33 i Code of Federal Regulations (referens 2).
2.
Vrid ratten åt vänster och båten kommer att vända till vänster. Vrid ratten åt höger och båten kommer att vända till höger
3
trycka på gasen -. . Upprätt stjälk med ett horisontellt handtag i närheten av ratten-mot framför båten för att göra båten gå framåt. Tryck på gasen mot baksidan av båten för att göra båten gå bakåt.
4.
Tillbaka båten långsamt och med hänsyn till den riktning som propellern roterar. En propeller som roterar medurs när man går framåt kallas höger propeller och den roterar motsols (vänsterhänt) i omvänd ordning. När du använder "omvänd framdrivning" i en båt med drev, kommer inte bara att du säkerhetskopierar, men propellern kommer att "gräva i" och dra i båtens bakre (aktern) i riktning mot dess vrida-och dra aktern på båten till vänster även efter man växla till neutral på grund av dynamiken i båten.
5.
Använd ratten för att övervinna den "grab" av propellern och dynamiken i båten som du säkerhetskopierar. Drevet skiljer sig från en inombordare eftersom den inte har några roder att korrigera för sidled växling. Detta innebär att om du sakta, kommer du att kunna bo med motorkraft nästan tills du är vid den punkt där du vill stoppa stöd, och har kontroll över båten.

Tips och varningar


 • Gå långsamt och försiktigt. Going snabb aldrig uppnår någonting förutom att få dig i trubbel snabbare. Oavsett hur irriterade andra kan vara på din hastighet, du är den ansvariga om något skulle hända.
 • Innan du lämnar iläggsplatsen eller docka, se till att båten inte tar på vatten och att nödvändiga Antalet Flytvästar (flytvästar) motsvarar ombord antalet personer ombord. Se också till att flytvästar är i gott skick. Säkerställa att övriga operativa utrustning ombord-inklusive ljus och horn, om båten så är utrustad -. Är i gott skick


 • Relaterade artiklar


  Hur lägger jag styrservoolja till en 1993 Mercury utombordare?
  hummerfisket områden i Kanada
  hur man bifoga säckväv till en ghillie kostym
  hur man startar en Johnson motor efter att den har satt
  Lake Cumberland fiskeguider
  hur man bygger en plattform hästskogrop
  hur man gör en wakeboard rack
  hur man fiskar en Muddler minnow
  fördelar & nackdelar om motorfästet trollingmotorer
  hur man transportera en kanot på en pickup säng låda