hur man snorkla i Playa del Carmen

hur man snorkla i Playa del Carmen

Playa del Carmen är en badort på Yucatan kusten av Mexiko som har blivit en populär tack turist plats till pittoreska vyer och turkost vatten. Även om kanske inte lika berömd för snorkling och dykning som sin ö granne Cozumel är fantastisk snorkling att vara hade utanför Playa del Carmen, tack vare de mesoamerikanska barriärrevet, den näst största barriärrev i världen, som vilar mellan de två . mexikanska turistorter
1.
Prata med personalen på din lokala dykbutik före avresan för Mexiko, särskilt om de har kunskap om Playa del Carmen. Ofta personalen på din lokala dyk butiker som arrangerar turer till Mexiko kan vara en bättre, mer opartisk källa för rådgivning än hotellets personal eller dyka anställda butik i Mexiko.
2.
Välj din snorkling plats. MOC-Che Shallows och Jardines (trädgårdar) är både bra snorkling möjligheter utanför kusten i Playa del Carmen med klart vatten. Du kan också snorkla precis utanför Playa del Carmen i en del av den näst största korallrev i världen. De mesoamerikanska Barriärrevet.
3
Besök dykbutik du har valt i Playa del Carmen till hyra utrustning (om du inte har din egen) och ordna båt överför till din plats att snorkla. Snorkling från stranden är möjligt, men enligt en artikel i USA Today Travel, snorkling off shore är bättre.

Tips och varningar


 • Köp en undervattenskamera i För att ta bilder medan snorkling.


 • Relaterade artiklar


  hur de ska jaga med en Molle pack
  gratis skoterleder i Pennsylvania
  Ohio dyka klubb förordningar
  utomhus överlevnad lista
  Hur gör jag fäst pistol patroner?
  ATV vandringsleder nära Carbondale, Illinois
  information om Soft Air pistoler
  Nevada gris jakt
  skidorter närmast Sandpoint, Idaho
  Hur skjuter jag en sammansatt ungdom båge?