hur man tar betalt en everstart marin batteri

hur man tar betalt en everstart marin batteri

Laddning en Everstart marin batteri liknar laddar ett bilbatteri. Det finns särskilda marina batteriladdare som passar i antingen en vanlig vägguttag eller nätadaptern på ett fordon. Du vill se till att den marina-batteriladdaren har tillräckligt ampere för att ladda din marin batteri, så ta del av vilken storlek din båt batteriet och kontrollera att laddaren riktlinjer för att säkerställa korrekt funktion. När du har fått rätt marina batteriladdare, får din Everstart marina batteri till den och laddning det blir lätt.

Du behöver:
Batteriladdare
. Eluttag.


1.
Anslut marina-batteriladdaren till ett eluttag i en torr, täckt yta.
2.

Anslut den marina batteriet till laddaren. Fäst den positiva laddningskabeln till den positiva polen på den marina batteriet och koppla den negativa kabeln till den negativa polen.
3.
Ställ laddaren till den rekommenderade avgifter nivå för dina specifika storlek av batteri. Normalt blir detta cirka 20 procent av batteriets föreslagna amp timmar. När allt väl fungerar, kommer laddaren nålen och visa indikerar att den marina batteriet laddas.
4.
Håll batteriet bifogas till laddaren tills laddaren visar att batteriet är helt debiteras. Beroende på storleken på ditt batteri och djupet av dess kostnad, kan du måste lämna batteriet på laddaren i flera timmar eller ens över en natt.

Tips och varningar


 • Laddning av batterier kan vara farliga. Läs alla anvisningar och varningar på batteriet och batteriladdaren innan du försöker ladda marin batteri.


 • Relaterade artiklar


  ATV spår av Star Valley i Wyoming
  hur man kan anpassa en Shimano 105
  privata sjöar i Texas
  kända fiskeplatser i Chesapeake Bay, va
  Hur hittar jag termoklin?
  instruktioner för att göra en skoparmen
  äventyrsbad i Waterford, Michigan
  full ansluta campingplatser i Kalifornien
  utomhus överlevnad lista
  information om rovdjur jakt