hur man vandra i Glenwood Springs, Colorado

hur man vandra i Glenwood Springs, Colorado

Glenwood Springs, Colorado erbjuder flera vandringsleder att rymma ett brett utbud av atletisk förmåga, från lugna promenader med lätt förhöjda till utmanande vandringar på branta stigar. De olika spår ger möjlighet att möta naturliga sevärdheter, exempelvis ängar, vilda djur, sjöar, vattenfall och floder. För att dra full nytta av möjligheter till fotvandring, bör några förberedande åtgärder vidtas. Att bära lämpliga kläder och packning tillräckligt med vatten och tilltugg kommer att göra för en bättre vandring i Glenwood Springs.

Du behöver:
Vatten
. Snacks.
Promenadskor.
Bekväma kläder.


1.
Välj spåret du vill vandra. Längden på vandringen kommer att avgöra hur mycket snacks och vatten som du behöver packa. Glenwood Canyon vandring och cykling Trail erbjuder en lugn promenad på en asfalterad väg. Det har en mild vinst i höjd och sveper runt Coloradofloden. Hadley Gulch Trail ger en måttlig klättra och är sju miles lång, parkering finns till vänster om entrén. Hängande Lake Trail är ungefär en mil varje väg, och tar ungefär en och en halv timme, tur och retur. Leden cirklar Hanging Lake. Grizzly Creek ger en svår klättring, med sex miles av vandringsleder och ca 2. 500 meter höjd.
2.
Pack snacks och vatten. Hadley Gulch Trail och Grizzly Creek Trail kan ta över två timmar att slutföra och kommer att kräva mer vatten än den korta Glenwood Canyon vandring och cykling Trail.
3.
Använd bekväma promenadskor och kläder, oavsett vilket spår du väljer. Trots att Glenwood Canyon vandring och cykling Trail är en lugn promenad, vinner det fortfarande en höjd på 350 meter. Du kommer att njuta av vandringen mer om du är bekväm. Ju svårare spår, såsom Grizzly Creek Trail, har vandrat genom raviner på hög höjd av 2. 500 meter på höjden, genom lämplig skor obligatoriskt att fylla i vandringen.
4.
Konsultera lokala vädret förutsättningar att avgöra om lederna är säkra. Under vintern kan spår vara stängd på grund av extrema väderförhållanden eller som en följd av brand.
5.
Ta dig tid att söka efter olika sjöar, vattenfall och vilda djur längs vägen. Bighorn fårhjordar syns ofta i raviner på Glenwood Springs.

Tips och varningar


 • Var noga med att välja ett spår som passar dig atletisk förmåga. En lätt led som Glenwood Canyon vandring och cykling Trail är lämplig för alla atletiska förmågor, medan de mer utmanande Hanging Lake Trail bör endast försökt med rimligt vältränade personer.
 • Var noga med att kontrollera lokala väderprognoser för undvika farliga isiga förhållanden, som Glenwood Springs "spår kan stängas.


 • Relaterade artiklar


  Information om Airsoft guns
  om crappie fisk bäddar
  sportfiskare fiska information
  Vad är snö skidor gjorda av?
  hur man dansar reggae i Chicago
  hur man kan fånga blå simmare krabbor
  torskfiske i Hitra, Norge
  land ATV spår i Utah
  San Juan Mountains älgjakten
  vilken typ av skum går i en glasfiber båt?