privat mark öppna för allmän jakt i Ohio

privat mark öppna för allmän jakt i Ohio

Ohio anses vara en topp jakt destination för vitsvanshjort, tack vare den statliga politik som gör det lättare att få en licens, en lång rådjur säsong och en konservativ bock skörd politik. Även om det finns ett stort antal offentliga jakt möjligheter i statliga parker, kan privat mark öka dina möjligheter att väskan en trofé bock i den populära jaktområden i den stat

Skriftligt tillstånd

Ohio Department of Natural Resources Division of Wildlife tillåter medborgare att jaga och fånga på privat mark, men skriftligt tillstånd krävs. Maximistraffet för jakt utan skriftligt tillstånd från markägaren är 60 dagar i fängelse och en $ 500 böter. En andra brott har ett maximistraff på 90 dagar i fängelse och en $ 750 böter. Avdelningen för vilda djur har en fri tillåtelse att jaga form på sin webbplats.

HuntOhioFarms

HuntOhioFarms är ett program som inrättats av Ohio Farm Bureau Federation och Ohio Avdelningen för vilt som ansluter jägare med bönder letar efter en sätt att innehålla rådjur skador. Jägare kan ställa in profiler som innehåller information om sig själva och deras preferenser jakt. Det är upp till jordbrukarna att kontakta jägare de vill tillåta på sina marker.

Andra Privata Jakt

Det finns andra möjligheter att hitta privata jakt i Ohio, men de kommer att kosta dig pengar. Dessa inkluderar gå med i en jaktklubb, köpa privat jakt mark och hyra HERREKIPERING rådjursjakt. Till exempel erbjuder Sunfish Valley Whitetails 15. 000 hektar mark i södra centrala Ohio, inklusive fullständigt styrd bågskytte jagar och fullständigt styrd pistol jagar liksom Wild Turkey jagar. Företaget kräver en $ 1,000 insättning. Vit Ridge Stugor i South Bloomingville, Ohio, erbjuder 200 hektar jakträtter och nivån varierar från $ 250 per jägare per dag för Turkiet jagar till $ 300 per jägare per dag för skjutvapen rådjur jagar.


Relaterade artiklar


hur man handlar en häst
hur man bygger en spöhållare med pvc-rör
ATV vandringsleder nära Carbondale, Illinois
New Mexico båtliv regler och föreskrifter
hur du ställer in Shimano Deore
hur man bygger ett tält stuga
hur du kan få utombordare i saltvatten
Hur högt ska en stege montern för hjortjakt?
hur man rengör rost på en salt motorrummet
mini båt rigg tips