Hur placerar jag ett litet hål i en bimini täckmantel för en antenn fäste?

Hur placerar jag ett litet hål i en bimini täckmantel för en antenn fäste?

Som så många tillbehör på en båt, Biminis är dyra och få justeringar gjorda på dem kan leda till en betydande faktura. Men med rätt verktyg, bör du kunna ta itu med små uppgifter som att göra ett hål i Bimini på egen hand till en ringa kostnad

Du behöver:. .
Ögla-och-ring genomföring
Cutting punch.
Hammer.
Stans och dyna.
Segelmakares nål.
Segla tråden.


1.
Mark duken med en punkt för att ange mitten av hålet du kommer att göra.
2.
Lägg duken på en plan yta. Helst plats av trä eller plast skärbräda under den plats där du kommer att skära, eftersom detta kommer att ge en clean cut. Undvik att skära på toppen av betong eller däck.
3.
Placera en styckning punsch vid den punkt där du vill ha hålet. Välj passande storlekar av stans och genomföringar. Med hjälp av en hammare på punch att göra ett hål i duken. Om den inte har skurit försöka igen, sätta punch i samma position och slå lite hårdare.
4.
Sätt in ringen i en genomföring i det nya hålet och sy den på plats. Tryck nålen genom tyget omedelbart vid kanten av ringen och sätta nålen tillbaka genom ringen. Upprepa detta tills hela ringen är inkapslad i tråden.
5.
Sätt öglan på genomföringen i tärningen och placera hålet över det. Sätt punch i öglan och ge punsch en kraftig stöt med en hammare. Om nödvändigt, slå till igen men var noga med att undvika curling metallen för långt, eftersom detta kan resultera i öglan styckning i duken.


Relaterade artiklar


troféjakt i Afrika
Fiske och bevarande i Kanada
hur du tar bort kedjan länkar
National Forest campingplatser i Georgien
Hur avgör jag det året av min Evinrude?
installation av en cykel cykelställ
bågjakt rancher i närheten av Omaha, Texas
offentliga fasan jakt i South Dakota
saker att göra med en pennkniv
tekniker för vandring stolpar