Jakt & spel i Ontario, Kanada

Jakt & spel i Ontario, Kanada

Provinsen Ontario i Kanada är ett område rikt på motionsidrott. Fiske, rådjursjakt, och Turkiet jakt är bara några av alternativen för sportintresserade intresserad av att tillbringa lite tid utanför

Licenser

Innan någon jakt i rekreationssyfte eller spel, kräver provinsen Ontario invånare och utlänningar att få ett utomhus kort, som fungerar som en licens. Det finns två typer av detta kort, ett fiske utomhus kort, och en jakt en. Varje kort har en rad olika alternativ för individer, beroende på hur mycket jakt och spel de planerar att göra.

Utrustning

I provinsen Ontario har även fastställt vilken typ av utrustning som kan användas vid jakt och spel process. Vissa sjöar och floder från den enskilda endast använda syntetiska beten och andra förbjuda vissa typer av levande bete, eftersom de blivit invasiva arter i den lokala livsmiljön. Liksom, handeldvapen och automatvapen får inte användas för alla typer av jakt och är olagliga.

Säkerhet

Jakt och spel måste utföras med säkerhet som främsta rummet. Detta innebär att ha rätt utrustning i båten om du fiskar eller har exakta kartor för att undvika att gå vilse. För jägare, kräver att alla tillstånd du fylla säkerhetsutbildning innan de gett ditt tillstånd.


Relaterade artiklar


den bästa sötvatten lockar till tidig sommar fiske efter havsabborre
om Adventure Island
om sol camping tält
fiske på Lake Lanier i Georgien
gevär selar som passar en Mauser
Vivian, South Dakota fasan jakt
älgjakt rancher i Colorado
gör det själv segelbåt projekten
hur man hyra jakt egendom i Michigan
nationella campingplatser i Tennessee