Vivian, South Dakota fasan jakt

Vivian, South Dakota fasan jakt

Enligt South Dakota Institutionen för vilt, fisk och parker, är fasan jakt den vanligaste småvilt jagas i staten. Beläget i centrala South Dakota, är staden Vivian hem till sju allmänna jaktområden för fasan

Om att jaga

Fasan jakt finns på sju allmänna jaktområden inom Vivian's Lyman County, inklusive:. Brakke Dam, Carpenter, ödet Dam, Kiowa, Lindley och Neugebauer Offentliga jaktområden och Lyman CoCorps landareal.

Season och Skytte timmar

I Vivian, jakt på fasan löper från 16 oktober till och med januari 2nd, från och med 2010 och 2011 jaktsäsongen, med framtida säsonger med start den tredje veckan i oktober . Fasaner får jagas från middag till solnedgång för de första sju dagarna av säsongen, och från 10 till middagstid för resten av säsongen.

Possession Gränser och licens Krav

Maxgränsen för manliga, eller tupp fasaner, är tre per jägare, per dag, med inte mer än 15 tuppar kvar för säsongen. För att jaga fasan i South Dakota, a-Regular, Ungdom-, kombinerade eller One-Day Småvilt licens krävs, som finns att köpa online på South Dakota Institutionen för vilt, fisk och parker webbplats, se avsnittet Resurser .


Relaterade artiklar


troféjakt i Afrika
flugfiske resor i kanada
hur man gör en paintball scenario
sorghum för rådjur foder
traditionella armborst jakt
gjutning instruktioner för Penn 310gti rullar
washington fiske charter
Bass Fishing hot spots
florida hummer lagar
klassiska biljard spel