fiske knut verktyg

fiske knut verktyg

Fiske kräver rätt utrustning, mycket tålamod och förmåga att knyta knutar. En fiskare måste knyta en knut som kommer att kunna hålla när en tung fisk torrakor linjen. Det finns vissa fiskar entusiaster som är kapabla att framgångsrikt knyta dessa knutar för hand, andra sportfiskare behöver lite hjälp att få knut precis lagom. En mängd olika verktyg fisket knut finns för att göra enkel knyta knutar.

Spinmade Click2Knot Uni-Knot

Detta fiske knut verktyg, tillverkade i Finland av Spinmade, gör att knyta en Uni-knut en vind. Uni-knop är också kända Duncan loop eller Hangman's Knot. Denna knut är idealisk för användning med lockar, svivlar och krokar eller gå med två linjer. Den Click2Knot finns i hela USA och Europa, utan också kan köpas online (se referens 1). Den Click2Knot Verktyget fungerar bäst med 0,012-tum till 0,016 tum teflon och nylon fiskelinor. Den Click2Knot är mekanisk och kräver inga batterier. Den väger bara 3,4 gram och dess 5,3 "x2. 6" x1. 4 "storlek får enkelt plats i fickan eller tackla rutan.

Winder

Winder använder en slingrande och fastspänning teknik för att linda och knyta knutar fiske . Det kan strama knutar med så lite som 1/2-tums av raden att ta Inköp av rullmaskinen omfattar en instruktions-DVD som innehåller steg-för-steg-instruktioner att knyta tolv olika fiske knop, inklusive följande:. arbor knut, dubbel spik knut, clinch knut, kirurgens knut, blod knut och perfektion loop. Willow Reed garantier sin produkt med en livslängd 100% pengarna tillbaka garanti (se referens 2). Den Winder kan köpas online från Willow Reed eller på fiske leverans butiker över hela USA.

Tie-Fast Knot-Kopplingsförbehåll Tool

Tie-Fast Knot-Kopplingsförbehåll Tool genom Orvis gör det enkelt att knyta flera olika spik knop i en bråkdel av den tid det skulle ta för hand. Den är tillverkad helt av slitstark rostfri så det kommer att räcka länge. Knuten-kopplingsförbehåll verktyg levereras också med steg-för-steg-instruktioner för att ta bort gissningsleken från knut-kopplingsförbehåll. Denna produkt kan köpas från en mängd olika webbutiker och vid sportevenemang återförsäljare i hela landet.


Relaterade artiklar


hur man bygger hemgjord languster fällor
fisket i nordvästra canada
Utah kolibri typer
hur man tar hand om och bevara rostfritt stål knivar jakt
canyoneering meriter badge krav
det bästa fisket i Bahamas
vad är skillnaden mellan rullskridskor & inlines quad?
hur man använder färg för att fixa en läcka i en innerslang
sommarläger i Osceola County, Florida
miniatyr golfbanor i Phoenix