halex dart förordningar

halex dart förordningar

Halex piltavlor tillåter dig att spela en mängd olika dart spel på ett kretskort, alla med sina egna regler och förordningar. Dessa regler är mycket strängare än en vanlig dart spel eftersom det elektroniska kortet inte kommer att tänja på reglerna i ett spel som faktiska aktörer kan vara villiga att göra.

301 förordningar

301 är en pub och turnering spel där spelare börjar på en hög poäng (301) och försöker få sina poäng ner till exakt noll. Passing nollmarkeringen är inte tillåtet. Om det händer, måste spelaren återgå till sitt tidigare poäng på hennes nästa tur. Övriga föreskrifter bero på inställningar väljs för ett visst spel. När "Dubbel I" alternativet är vald, måste spelaren göra ett dubbel innan subtraktioner är gjorda av sin utgångspunkt totalt. En "dubbel Out" fungerar på motsatt sätt, så när detta alternativ är valt spelare inte kan nå en noll-punkt poäng om de inte träffat en dubbel. Den tredje spelar alternativet är en "Double I /Dubbelrum Out"-kombination som kräver en dubbel poäng för att både påbörja och avsluta ett spel. "The Master Out" alternativet tillåter endast en dubbel eller tredubbel hit för att avsluta ett spel.

Cricket förordningar

Cricket på en Halex darttavla handlar om strategi. För att få poäng, kan spelarna bara använda siffrorna 15 till 20, tillsammans med inre och yttre bullseyes. Poäng får endast ett nummer som är "öppnas", och att göra detta måste en spelare drabbades av nummer 3 gånger under sin tur. Poäng kan sedan görs på det numret tills en motståndare "stänger" det genom att slå det numret 3 gånger. För att vinna spelet, måste en spelare flest poäng, medan utgående alla nummer mot sin motståndare.

Big 6 förordningar

Big 6 spel som tillåter en spelare att välja sin motståndares mål. I början av ett spel, måste spelaren välja mellan dem hur många "liv" de kommer att använda och skriv in det numret i darttavla. En "liv" går förlorat när en spelare misslyckas med att träffa sin tilldelade målet under sin tur. Det första målet spelade är det enda 6 och det är också standard målet. Efter den första spelaren har drabbat enda 6, där allt hon träffar nästa blir spelare två mål. Spelare två har sedan tre kast för att träffa det målet eller han förlorar ett "liv". Spelarna är ute ur spelet när de har förlorat alla sina "liv. " Tillsammans med att förlora ett "liv", om en spelare inte träffa sitt mål han inte kunde välja nästa spelares mål, den personen sedan måste slå enda 6.


Relaterade artiklar


flugfiske resor i kanada
bågjakt i Alabama
jägare säkerhet lektioner i Arkansas
Hur man monterar pistol lekare
alaska öring fiskebestämmelser
vinter steelhead fiske tips
Hur byter jag en akterspegeln med seacast?
Hur man monterar en räckvidd på ett luftgevär
hur man transportera en kanot med en pickup utan ett rack
älgjakt i Kremmling, samarbete