hur de ska jaga Vildsvin i Georgien

hur de ska jaga Vildsvin i Georgien

Vildsvin är Wild Hogs som en gång var domesticerade eller som vuxit vilt över tiden. Hogs är stora varelser och är farliga, så försiktighet och omsorg som behövs vid jakt dem. Enligt New Georgia Encyclopedia, är Vildsvin finns i hela staten Georgia, även om de är vanligast nära kustområden. De är kända för att förstöra grödor och passera sjukdomar till boskap

Du behöver:.
Georgien jaktlicens
. Gevär.
Bakpulver.


1.
Skaffa ett Georgia State jaktlicens. Dessa finns tillgängliga online via Georgia State webbplats under avdelningen för naturresurser, på licens återförsäljare runt om i staten eller via telefon. Telefonnumret till Georgia State licens 1-800-366-2661.
2.
Forskning jaktmarkerna under lågsäsong tidsperioder. Lär dig terrängen och kännetecknen av vilda svin boning. Ta med en pistol för skydd, men använd inte det om det blir nödvändigt.
3.
Sätt bakpulver över hela kroppen för att neutralisera mänsklig doft. Vilda djur som Vildsvin har ett utmärkt luktsinne. Mänskliga lukter neutraliseras med hjälp av bikarbonat.
4.
Tag en lämplig hagelbössa eller ditt gevär för det specifika Georgien terräng. En . 44 Magnum är bra för terräng som kräver närbilder på grund av buskage eller liknande växter. Lång räckvidd gevär eller hagelgevär är bäst i områden där det finns öppen mark i stället för skog.
5.
Undvik införsel av hund på en viltlevande svin jakt. Vissa områden i Georgien, såsom viltparker jakt, tillåter inte användning av jakt hundar alls under ett vilda svin jakt. Det är inte förbjudet i hela staten och det är inte en statlig lag, men jakthundar kan kontraktet sjukdomar och kan drabbade av jakt Vildsvin.


Relaterade artiklar


flundra fiske i Chesapeake Bay
hästdjur camping i Branson, Missouri
fyra universella skjutvapen säkerhetsbestämmelser
djupt vatten Bass Fishing tips
sportfiske i Kanada
ohio älgjakt
cykel tricks för barn
tips på att fånga stripers
göra hemlagad fiskespön
checklista för överlevnad camping