hur de ska jaga rådjur i Maine

hur de ska jaga rådjur i Maine

Maine är känd för sin klippiga kust, bra skaldjur och rådjursjakt. Rådjursjakt är så populär att Maine Institutionen för inlandsfiske och Wildlife håller ett lotteri varje år för att avgöra vem som får tillstånd. Om du vill vara en av de få som lyckas få ett tillstånd, måste du känna till kraven för att ansöka och hur man ansöker. Jakt är ett utmärkt sätt att utforska skönheten i naturen och obligationsmarknaden med vänner och familj

Du behöver:.
Maine ID


1
Check. . att se att du besitter kraven för att få en Maine jaktkort. Du måste ha ett giltigt Maine ID och bevis på att ett tidigare jaktkort eller bevis på att du har tagit en kurs jägare säkerhet. Barn från 10 till 16 bör gälla för en anställning som jaktlicens, och de över 16 bör gälla för en vuxen licens.
2.
Ta en kurs jägare säkerhet om du inte har. Kontakta Maine Institutionen för inlandsfiske och Wildlife att ta reda på var du kan ta en säkerhetskurs i ditt område.
3.
Skicka in din rådjursjakt licensansökan. Ansökan kan skickas online, postas i, eller så kan du besöka Maine Institutionen för inlandsfiske och djurlivet i Augusta för att fylla i en ansökan. Kostnaden för en vuxen licens är $ 25 och en junior licens är $ 7. Om du väljer att posta din ansökan kan du skicka den till denna adress:Any-Deer tillståndsansökan Begär

Maine Institutionen för inlandsfiske Vildmark

41 Station State House

284 State Street

Augusta, Maine 04. 333-0. 041
4.

Vänta på tillstånd lotteri. Efter lotteriet har genomförts, är en lista över vinnare på Maine Institutionen för inlandsfiske och Wildlife webbplats.
5.
Förbered dig för din jakt. Du kan köpa eller hyra jakt redskap från en sportaffär. Om du ska jaga med guide service, kontakta dem för att ta reda på hur du får din utrustning. Vanligtvis dessa organiserade resor kommer att ge försörjning åt dig.
6.
Gå jakt under jaktsäsongen. Titta online eller be andra jägare där en god och juridisk jakt plats är.

Tips och varningar


 • Om du planerar att jaga rådjur på din egen mark, du behöver inte behöver ansöka om licens. Du måste dock skriva under ett intyg som visar att du äger den mark, det är minst 10 tunnland och att du använder mark för jordbruksändamål.
 • Kontrollera Institutionen för inlandsfiske och Wildlife hemsida för att ta reda på grund datum för tillståndsansökningar och datum för rådjursjakt säsong. Dessa datum förändras varje år, och om du är fångad jakt utanför rådjur säsong kan du tvingas betala höga böter.


 • Relaterade artiklar


  rätta sättet att ställa upp bollar biljardbord
  hur att rigga vägt gamakatsu krokar
  Shad fiske i Washington
  hur man identifierar mässing patroner
  Bass Fishing tips i november
  delar av en slang sadel
  guidade älg jakt
  canadian lax fisketurer
  förteckning över överlevnadsbehov
  björn jakt med hund