hur man använder Faulks rovdjur uppmaning till cougar jakt

hur man använder Faulks rovdjur uppmaning till cougar jakt

De flesta rovdjur ringer som görs med en Faulks samtal för prärievargar, rävar och Bobcats, som är den vanligaste jagade rovdjur. Cougars har framgångsrikt kallas in med rovdjur samtal som efterliknar en kanin eller rådjur fawn. En cougar sortiment kan täcka miles, så framgång ringer är mindre än de andra fler rovdjur. Det är nödvändigt att ringa från en plats en timme innan du flyttar platser som pumor är långsamma och försiktiga Stalkers och kommer till samtalet sakta

Du behöver:.
Rifle.
Ammunition.
Faulks rovdjur samtal.
Kamouflagekläder.


1.
Hitta ett område där pumor bor. Spår är den vanligaste skylt pumor är närvarande. Broken canyons av berg och träd eller virke som kantas av ängar i avlägsna bergsområden som visar cougar tecken är bra områden att börja ringa. Hitta en plats att sitta med ryggen mot ett träd eller sten vägg, så cougar kan inte smyga upp bakom dig.
2.
Ring genom att linda tummen och pekfingret runt slutet av den samtal och innehar resterande tre fingrar ovanför anropet. Blås hårt i pipan under 5 sekunder medan föra tre fingrar ner över slutet av samtalet för de sista sekund för att sänka volymen. Upprepa denna ansökningsomgång tre gånger, paus i 1 minut och sedan upprepa sekvensen och fortsätter att upprepa i 1 timme.
3.
Flytta till en ny plats att ringa från om efter 1 timme en cougar visas inte. Välj en plats på minst 1 /2 mil bort och börja ringa sekvens igen.
4.
Sök cougar landet efter ett snöfall letar efter spår. När färska spår finns, bosätta sig i en plats med en solid bakgrund och börja ringa för cougar som gjorde spåren. Att känna en puma är i området ger dig en bättre chans att kalla in den
5.
Studera terrängen omkring dig som du kallar, titta en puma komma mot dig. Cougars kommer att flytta under tak där det är möjligt och sitta under långa perioder för att lyssna på samtalet. Fortsätt att ringa flera gånger som ett förflutit längre tid än ett par minuter gör att cougar att tappa intresset och bryta sig loss från stjälken.

tips och varningar


 • Rifles i 30,30 till 30,06 kaliber sortiment är bra val för cougar
 • Det kan ta dagar att ringa att föra en puma, de är solitära djur och kan aldrig höra samtalet tills de rör sig genom det område du ringer i.
 • Ligg helt orörlig som pumor stjälk långsamt och studera allt omkring dem när de närmar. Om de tror att det finns en fara eller de fångar din doft, kommer de att vara borta innan man ser dem.
 • Var uppmärksam, som foto du blir den jagade. En puma kan lätt smyga sig på dig och attackera vad den anser är skadat djur är det stalking. Till skillnad från prärievargar och rävar, pumor är ett farligt rovdjur med många konton av attacker på människor.


 • Relaterade artiklar


  Bahamas fiskebestämmelser
  dag sommarläger i Marietta, Georgia
  fiske nära Harris, Michigan
  hur man lär sig pistolen säkerhet
  leveranser att ta på en båt resa
  läger för oroliga barn i Massachusetts
  jakt klubbar i östra Texas
  Hur man monterar pistol lekare
  Javelina jakt i Texas
  björn jakt med hund