hur man använder färg för att fixa en läcka i en innerslang

hur man använder färg för att fixa en läcka i en innerslang

När en innerslang fjädrar ett läckage, kan det förstöra en mängd resor. Cykel innerslangar med läckage kommer att resultera i en punktering. Läckande slangar poolen och sjön flytande att du inte kan koppla på vattnet. Innerslangar används för att skjuta på snö att våren läckor kan resultera i ett omak. Många cykel och camping butiker säljer patch kit, men om du inte har en, kan du använda vanlig färg efter en snabb lösning tills du får en patch kit

Du behöver:.
Tygstycke för att lindas runt röret.
Paint.
Pensel.
Luftpump.


1.
Anslut ventilen på luftpumpen till inloppsventilen på det inre röret. Pumpa upp slangen full av luft, rulla sedan omkring i händerna tills du känner att luftläckage. Du kan också ta den nära ansiktet för att lyssna efter läckan.
2.
Doppa din pensel i färgen och måla över läckan. Låt färgen lufttorka, men inte hela vägen. När det är tacky och klibbig vid beröring, linda tygbit över läckan och färgen. Färgen kommer att fungera som ett lim för att hålla tygbit över hålet.
3.
Måla över duken med ett till lager färg och låt den torka helt. Pumpa upp innerslangen om du har förlorat någon luft. Pumpa inte det hela vägen eller så kan du bryta färgen förseglingen. Det inre röret borde stanna pumpade tills du hittar en patch kit.
4.
Dra trasan ut med händerna och skrapa bort färgen när du får en riktig patch kit.


Relaterade artiklar


saltvatten fiske oroshärdar
motorcykel händelser i Wisconsin
rådjur jagar federala föreskrifter i Alaska
den bästa lockar för smallmouth bas
frisbee golfbanor i Florida
hur man lär sig pistolen säkerhet
pol valv läger i Texas
älgjakt på Rainbow Lake i Alberta, Kanada område
fiske bidrag
hur man fälla med deadfalls