hur man återställer gevär mål

hur man återställer gevär mål

Skytte och mål praxis med ditt gevär är det bästa sättet att underhålla din kant som en konkurrenskraftig skytt eller jägare. För att hålla dig kant och praxis, måste du sätta upp mål och återställa dem som du praktik. Att göra detta kräver extrem försiktighet och säkerhetstänkande särskilt om andra tävlande tränar i närheten. Återställa ditt mål är kritisk, eftersom detta är den tid då du bedöma dina bilder, och göra ändringar med ditt gevär. Extrem försiktighet skall alltid iakttas vid återställning gevär mål.
1.
Brand din grupp av bilder när det din tur på skjutbanan. Om bränning på ett hem intervallet, bör en tumregel vara enkelt:. . En shooter i taget med ett laddat vapen
2
Vänta tills du hör "All Clear" ljud från intervallet-master, eller tala med din fotografering kompisar att avväpna och lossa sina vapen. Se till att du skriker det "All Clear" eller "Disarm" instruktion högt nog för alla att höra.
3.
Kontrollera visuellt området för att säkerställa att ingen annan avskedande eller i en skjutställning.
4.
närma sig målet långsamt . Vifta på händerna ovanför huvudet fram och tillbaka när du närmar dig målet. Detta blir en signal till andra att inte eld.
5.
Ta ditt mål, och ställ den tillbaka upp om det har fallit över. Om du använder mekanisk mål, återställa dem till sin upprätt läge, och lås dem på plats. För papper mål, ta bort papperet mål och ersätta med en ny. Om du använder samma papper målet flera gånger, cirkel grupperna och markera alla dina bilder med ett nummer som representerar gruppen. Ta tid att bedöma ditt skott mönster sedan göra några sido eller höjdskillnader på ditt gevär sevärdheter.

Tips och varningar


 • Det är en bra idé att utse ett person som ett intervall säkerhet tjänsteman till vänteläge och övervaka säker intervall användning. Detta sätt risken att någon blir skjuten är betydligt lägre.
 • aldrig avfyra ett vapen på något som du inte avser att skjuta eller döda.
 • aldrig brand eller syfta till ett mål när andra närmar sig sitt mål på området.


 • Relaterade artiklar


  hur du ändrar fördelarlocket på en MerCruiser 7,4 liter
  utomlands bosatta jägare säkerhetskrav i Wyoming
  halex dart förordningar
  sig att klättra krigaren cirque av tornen
  flytväst krav i Alabama
  hur man vinterförbereder en fyrtakt motor utombordare båt
  hur man kan återställa en Columbia sport 3 cykel
  hur du ställer in en alice pack
  typer av ORV spår
  fiskelägen nära Chicoutimi, Kanada