hur man blir en licensierad Beachcomber

hur man blir en licensierad Beachcomber

Strandsökare behöver tillstånd på de flesta stränder i USA om de använder en metalldetektor, men ingen licens krävs. Om du inte är med hjälp av en metalldetektor, behöver du inte tillstånd. Även om du inte behöver ett tillstånd, de lokala myndigheterna begära att du checkar in hos dem som en fråga om artighet.Alla stranden myndigheterna har ett fast värde för " hittade skatten ", till exempel smycken eller klockor. I Kalifornien, till exempel, är värdet på $ 100. Allt som du hittar som överstiger detta värde skall återlämnas till lokala ranger. Om objekt som är aktiverade i inte har yrkats inom en viss tid (90 dagar i Kalifornien, till exempel), de är tillbaka till dig

Du behöver:. .
Sand sikt
Digging verktyg (små).
Nail förkläde.
Metalldetektor.


1.
Begär metall upptäcka tillstånd från State Department of Natural Resources, som anger att den skall användas för Beachcombing lokala stränder. När du kommer till stranden där du vill göra din strandsökning, leta reda på lokala ranger eller utslag myndighet på stranden i fråga, och checka inDu får eller inte får utfärdas en lokal tillstånd, beroende på lokala föreskrifter. Håll alltid alla statliga och lokala tillstånd på din person medan strandsökning, eftersom det alltid finns en möjlighet att en annan ranger eller lokala polisen kan besluta om att undersöka dig.
2.
Begränsa din Beachcombing aktiviteter till tider när stranden inte är trångt och du löper mindre risk att störa folk som är där för avkoppling. Spadar är inte tillåtna, och du kommer inte att tillåtas att gräva stora hål. Håll dina hål så liten som möjligt, och fylla alla hål du har tagit bort din hitta.
3.
samla in skräp som du hittar i din spik förkläde och släng bort den. Det finns en fin för nedskräpning och kasta soporna tillbaka på stranden är nedskräpning. Det kommer också att försäkra att du inte kommer att tillåtas att återvända till stranden vid en senare tidpunkt. Alltid vara artig med vem du möter på stranden så framtiden strandsökare är välkomna.

Tips och varningar


 • Stopp för att besöka den person som ansvarar för stranden på vägen ut. Utbyta information om skatter som du hittade, välter några värdesaker som ska passera väntetiden, och tacka dem för att låta dig söka stranden.
 • Undvik ställen där det kan finnas en chans att åka fast när tidvattnet kommer in Undvik också grottor där du kan vara skadade, såvida det inte finns andra att hjälpa i en nödsituation.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort rådjur horn för montering
  RV parker i Pocatello, Idaho
  anvisningar för tre rum camping tält
  rådjursjakt i norra South Carolina
  hur man monterar M14 siktet
  hur man bygger en egen segelbåt
  hur man rengör en Shimano rulle
  fördelarna med en våtdräkt
  florida camping klubbar
  hur man bygger andjakt persienner