hur man byter skridskoskenor

hur man byter skridskoskenor

Blad som är i dåligt skick kan försena din skicklighet progression och ta det roliga i skridskoåkning. Slitna eller skadade knivar förhindra konståkare från spinning och hoppa på ett effektivt sätt, och kan orsaka hockeyspelare att halka och falla när bladet höljet får kontakt med isen. Om du känner dig skridskorna bladen börjar påverka din prestation på isen, ersätta dem med mer avancerade modeller som tillåter dig att göra det mesta av ditt träningspass

Du behöver:.
Skruvmejsel
Drill.
Trasor.
Trä kitt.
Ersätter blad eller löpare.
Epoxilim.

byta blad på konståkningsskridskor


1.
Ta bort skruvarna från botten av din skridsko med en skruvmejsel eller borr.

2.
Lyft bladen bort dina stövlar när du har tagit bort alla skruvar. Torka bort eventuellt skräp eller smuts från botten av bagageutrymmet med en fuktig trasa.
3.
Ta din gamla blad till en lokal skate affär och köpa nya blad i samma storlek. Enligt MK Skate företaget, måste bladen ligger tätt längs stöveln från tå till häl med högst en 1/4-tums skillnad mellan boot längd och bladet Monteringsplattform.
4.
Placera din nya blad på basen av dina skridskor och hålla themt på plats för hand. Rada upp tån på stöveln med spetsen av bladet Monteringsplattform. Center bladet på botten av skate visuellt, med hjälp av sömmen på framsidan av stöveln för vägledning.
5.
Undersök hål i din nya blad och kontrollera att de radas upp med de befintliga skruvhålen i dina stövlar. Om de gör, använda dessa hål som du installerar din nya blad. Om inte, fylla dessa hål med trä spackel innan du fortsätter.
6.
Placera din nya blad på basen av dina stövlar, hålla dem centrerad i önskad installationsplats. Borra nya hål med öppningar i bladet Monteringsplattform som guide.
7.
Installera en ny skruv på framsidan av varje blad och ett bak. Dessa skruvar kan du testa dina skridskor för att kontrollera bladet placeringen.
8.
Sätt på dig skridskorna och åka runt rinken. Glide på ena foten och sedan den andra för att testa den plats på bladet. Om det känns som bladet ståndpunkt är fel, be din tränare om hjälp med att flytta på bladet.
9.
Sätt skruvar för att fästa bladet på boot. Fyll skruv alla hål på botten av skate utom en fram och en bak. Dessa tomma hål tjäna som en startpunkt för framtida bladet fästen.

Byta blad på hockey skridskor


1.
Inspektera plasthölje eller gjutning runt blad. Om du ser synliga skruvskallar, dina skridskoskenor är avtagbara. Om inga fästen är synliga, behöver du köpa nya gjutning eller nya skridskor, snarare än att bara byta ut bladen.
2.
Ta bort skruvarna från framsidan och baksidan av bladen med hjälp en borr eller skruvmejsel. Ta ut bladen eller löpare och torka av plast gjutning med en fuktig trasa för att avlägsna smuts och skräp.
3.
Ta bladen till din lokala skate shop och köpa ett nytt par . Din nya blad måste vara av samma storlek och profil för din befintliga och borde finnas med hål längs överkanten som matchar hålen som finns på din gamla.
4.
Sätt in den nya löpare i plast gjutning på dig skridskorna. Rada upp hålen i löpare med hålen i dina skridskor. Se till att skriva eller logotypen på bladen ansiktet mot den sida av skridskorna det huset din pinkie tårna.
5.
Fäst nya bladen på plats med de medföljande skruvarna eller fästdon. Använd en skruvmejsel, borra eller insexnyckel, beroende på vilka typer av fästelement.

Tips och varningar


 • Lägg en droppe epoxy lim i varje skruv hål i dina stövlar innan montering blad för att öka säkerheten.
 • Om din konståkning blad innehålla en plats på framsidan och baksidan av monteringen plattform, använda det här facket för test montering. Om du placerar en skruv i facket, är det lättare att flytta fram-eller baksidan av bladet och göra justeringar utan att ta bort båda skruvarna.
 • Om din hockey skridskoskenor inte kan ersättas, försök att köpa nya gjutning med matchande blad. Använd en skruvmejsel för att ta bort den befintliga lister från basen på skridskorna och ersätta det med den nya formen. Detta är fortfarande billigare än att köpa nya skridskor-och du behöver inte slösa tid att bryta i nya stövlar.


 • Relaterade artiklar


  gös fiske tips för vintern
  simpa flugbindning instruktion
  typer av hagelgevär sevärdheter
  hur du ställer in en skärm tält
  sommardag läger i Madison County, New York
  hur man demonterar en Ruger
  Indiana fiske information
  sommarläger i Plano, Texas
  hur du ställer in ett 20 x 10 kupol familj tält
  National Forest campingplatser i Georgien