hur man gör en ghillie kostym ut ur den naturliga miljön

hur man gör en ghillie kostym ut ur den naturliga miljön

Många av världens främsta sniper team slitage ghillie passar, en typ av kamouflage som ser ut som tungt lövverk, medan ute på fältet för att dölja deras förekomst från fiendens upptäckt. Spel jägare och spelare paintball har tagit upp användningen av färgerna i samma syfte: att bli nästan osynlig i den naturliga miljön. Hemlagad ghillie-suit göra är ett sätt att undvika bekostnad av kommersiella passar

Du behöver:. .
Svart eller mörk-brun denim overaller jakt
Svart mesh.
Skärande verktyg.
Fiskelina.
Heavy gauge synål.
Spole av jute.
Svart, brunt och mörkgrönt färgämne.
Plasthinkar.
Industriell styrka självhäftande gel.
Löv, gräs och kvistar.


1.
Lägg jakt overallen ut på en plan yta och slät alla rynkor ut. Lägg ark maska över overallen och skär ett mönster från maskstorleken i samma form som overaller.
2.
Tråd fiskelina genom ögat av synål och sy varje hörnet av nätmönster till överdragskläder, vilket skapar små "fickor" i mesh. Applicera en liten sandskädda av lim gel till varje hörn du bara sydde för att stärka varje ficka.
3.
Fyll hinkar cirka en fjärdedel av vägen full med vatten och varje färg beroende på paketet riktningar. Klipp jute i flera bitar med längder mellan 18 mellan 20 och 24 inches. Dela beloppet av jute bitar i tredjedelar och lägg varje hög i varje hink så att du kommer att sluta med samma mängd svart, brunt och mörkgrönt jute.
4.
Tillåt det färgade jute torka när färgningen är klar. När du är torr, knyta jute bitar till nät, om en till två stycken per kvadratmeter. Efteråt grejer varje ficka med löv, kvistar och gräs härrör från miljön för att avsluta passa.


Relaterade artiklar


buzz bete komponenter
gammaldags havskatt bete recept
flod kanot packlista
Hur kan du få extra GPS-kartor?
surfa fiske information
Felsökning ett Finder Lowrance fisk
inline-skating spel
Hur man monterar genom skrovet givare
hur man hittar jakt framgång älg på allmän mark i Montana
hur man kan jämföra fällbara cyklar