hur man gör en stand up paddel

hur man gör en stand up paddel

Stand-up paddla surfing är en form av vatten och kartong idrotten som faktiskt är en variant av en urgammal surfing. Denna typ av surfing är ett modernt sätt för att surfa instruktörer att lära ut om vissa specifika aspekter av regelbunden surfing. Stand-up paddla Surfing är en sport som använder glas verkställas plast eller epoxy brädor harts och en trä paddla

Du behöver:.
Måttband
. Penna.
Motorsåg.
Handsåg.
Hatchet.
Kniv.
Mejsel.
Tough-slippapper.
Fine-slippapper.
Trä primer.
Pensel.
Trä lack.


1.
Designa din stand-up paddel. En paddel som är för lång kommer att innebära påfrestningar på armar och axlar. En kort paddel, å andra sidan kommer orsaka rygg frågor som du behöver för att böja när du använder den. Längden på paddeln ska 70 till 73 inches, eftersom paddlar för stand-up paddling är alltid längre än de som används i kanoter.
2.
Rita en mall för din paddla på ytan av träskiva för att förstora.
3.
Klipp paddla från styrelsen med motorsåg, som nära följde konturen du gjort. Observera att du endast har en grov släppandet av en paddel, eftersom böterna utformningen kommer att ske senare.
4.
Forma paddeln du använder en handsåg, yxa, kniv eller stämjärn, oavsett du finner lämplig och praktisk. Efter att ha klippt från träskiva är paddeln inte sofistikerade eller färdiga nog för en vanlig sandpapper behandling. Använd verktygen för att trimma överflödigt material från kanter och hörn. Forma området paddeln handtaget så det passar din hand perfekt och kommer inte att orsaka smärta när man håller paddeln under lång tid. Dessutom bildar en svag kurva längs hela längden. När du har din paddla formas till önskad storlek, form och längd, fortsätt med nästa steg för finare och slutliga utformning.
5.
Behandla trä paddla med tuffa slippapper för att slät och jämn yta. Se till att detta nu är den slutgiltiga formen på din stand-up paddel. Använd sedan ett fint slippapper för att polera paddeln som slutlig touch.
6.
Torka av paddeln med en mjuk trasa för att avlägsna allt damm och smuts. Observera att om det är fint damm på ytan av paddeln, primern och trä finish inte blir så smidig, vilket gör paddeln mindre effektiva.
7.
Applicera en lager trä grundfärg med pensel, lämnar den torka ordentligt.
8.
Applicera ett tunt skikt av polyuretan på hela ytan av paddeln. Vänta tills första lagret är torrt och härdade, och sedan lätt slipa ytan med fint sandpapper. Efter detta tillämpas ett till lager för att avsluta paddla. Den polyuretan kommer att fungera som ett tätningsmedel, hålla paddeln stark och funktionell. Tillämpa mer ljus och tunna skikt av grundfärg, bets eller glans är mycket bättre än att tillämpa en eller ett par tjocka.

Tips och varningar


 • Kolla hemsidor om gamla, inhemska paddla mönster om du vill göra en unik och vacker del av sport redskap.
 • handskas med vassa snickeri verktyg är potentiellt farligt, så använd dem med försiktighet.


 • Relaterade artiklar


  odnr & jägare säkerhet
  häst sommarläger för flickor
  hur man demonterar en 0,380
  installation av en cykel cykelställ
  hur man tråd en båt för en trollingmotor
  rådjursjakt tips och hjulspår
  triumf pool cue tips
  hur du ställer in en utomhus tält part
  nackdelarna med flätad lina
  tillbehör för fiske