hur man gör instant fällor hemgjord coyote

hur man gör instant fällor hemgjord coyote

Coyotes har utökat sitt modersmål variera från att vara mestadels en varelse av västra slätter och öknar att etablera sig i vart och ett av de angränsande staterna i USA. Coyotes har också anpassats till att leva nära människor på landsbygden, i förorter och även städer. Som ett resultat av intresse för fångstmetoder prärievargar som ett rekreationsområde strävan samt att kontrollera sin befolkning ökar. En kabel återhållsamhet fälla är effektivt, billigt och enkelt att konstruera

Du behöver:.
Flygplan kabel, 1 /8 tum.
Sexkantmuttrarna, 1 /4 tum.
Platt bricka, 3 /8 tum.
Hammer.
Anvil.
Skruvstäd.
Borr, 5 /32 ".
Avbitartång.

Att Restraint


1.
Skär 1 /8 tum flygplan kabel med avbitare till en 48 tums längd.

2.
Borra ett hål 5/32-inch kl 12 och 6 positioner klockan på platt bricka halvvägs från mitten hålet på brickan till ytterkant av brickan.
3.
Nyp bricka i en bänk skruvstäd så halva brickan når ovanför käftar skruvstäd och halva brickan är gripen av skruvstäd. En av de borrade hålen bör vara på topp, den andra i botten.
4.
Trä flygplan kabeln genom en 1/4-tums mutter, sedan tillbaka genom muttern går motsatt riktning bildar en ögla i kabeln. Dra åt slingan tills det är 3 /4 tum i diameter.
5.
Lägg muttern med kabeln som löper genom den på kanten på ett städ. Hammer kanten på muttern klämmande det tätt över delar av kabeln, säkra öglan.
6.
Trä änden av kabeln motsatta änden med 3/4-inch slinga genom ett av de hål som borrats i brickan från utsidan av böjen. Dra 18 inches av kabeln genom brickan hålet. Nu tråd slutet av kabeln genom andra hålet på brickan, den här från insidan av böjen till utsidan.
7.
Tryck unlooped änden av kabeln genom en 1/4-tums mutter.
8.
Placera muttern på kanten på ett städ med u00BD tum av kabel sticker genom mitten av muttern.
9 .
Hammer kanten på muttern tills den planar och greppar ordentligt på delar av kabeln.

tips och varningar


 • fånga en prärievarg med en kabel återhållsamhet, först hitta ett spår du tror att en prärievarg kommer att resa. Anslut den lilla ögla änden av kabeln till ett fast föremål, t. ex. en tjock planta eller stängslet inlägget med grov tråd. Formulär den andra änden av kabeln till en cirkel cirka 10 inches i diameter och dra loopen från en bekväm lågt hängande gren eller använda en stödtråd att avbryta kabeln. Placera slingan så att undersidan av slingan hänger cirka 12 inches från leden. När coyote färdas ner spåret kommer det misstag kabeln för ett oskyldigt gren och tryck huvudet genom öglan. Fritt glidande slinga kommer att skärpa ner som prärievargen fortsätter ner leden, skärpning runt djurets hals. Den böjda bricka kommer att förhindra en slinga från att återuppta.
 • Kontrollera med viltvård organ i den stat där du bor för att avgöra om, när eller var kabel begränsningar är tillåtna. En fångstmetod är vanligtvis krävs för att ställa in begränsningar på land som du inte personligen äger.


 • Relaterade artiklar


  Idaho skidorter
  snöskoter spår i Kanada
  hur man använder metspö rullar
  hur man använder flätad & monofilamentgarn linje på ett metspö
  typer av in-line skridskor
  öringsfiske stugor i Alaska
  bästa bete för att använda för att fånga bas
  Bahamas fiskebestämmelser
  woodsball tekniker
  regler som en hästsko domstol & spel