hur reparera en ATV punktering

hur reparera en ATV punktering

Terränghjulingar eller ATV's kan få dig in i obygden, genom lera, och på stigar eller vägar oåtkomliga för större fordon. Varje ATV föraren vet att däcken måste hållas i toppskick för ATV att utvecklas väl. På grund av den karga naturen i terrängen mest ATV rids genom lägenheter är vanliga. Det är en bra idé att lära sig hur man fixar en ATV däck var ute på spåret, och hålla ett kit däck reparation eller tätningsmedel med dig hela tiden

Du behöver:.
ATV däck tätningsmedel
. ATV däcktätningen.
Luftpump.

Tire tätning för däcksida Skador


1.
Ta av ventilspindeln locket och rengör spindel, om skräp finns.
2.
Anslut däcket tätningsmedlet slangen till ventilspindeln genom att placera slangen locket på ventilspindeln och skruva fast den.
3.

Pressa föreskrivna mängden tätningsmedel i däcket, per anvisningarna på flaskan . .
4.
Lägg luft till däck med däcket pump, och rotera däcket (kör på det) att distribuera tätningsmedel.

Tire plugg för punktering i slitbanan


1.
Fyll däcket med däcket pumpen. Leta reda på punktering hålet. Rengör däcket tills du kan hitta hålet.
2.
Brotscha ut punktering med däcket hålet reparera verktyg. Sätt in verktyget i hålet, bar sedan ut hålet för att diametern på verktyget axel. Detta för att säkerställa att du kommer att kunna sätta i kontakten.
3.
Haka gummibana kontakten på toppen av däckreparation verktyget och sedan sätta in kontakten i hålet punktering fram till omkring en tum är kvar sticker ut från däckets slitbana. Det kommer att krävas ansträngningar för att få in kontakten i däcket. När kontakten är i till önskat djup, ta bort verktyget med en snabb och hård stöt.
4.
Klipp bort överflödigt gummipluggen nära slitbanan med hjälp av en kniv. Lämna cirka fjärdedel tum av överskjutande utskjutande.
5.
Fyll däcket.

Tips och varningar


 • Vissa typer av tätningsmedel kan användas i ATV-däck som en förebyggande åtgärd, att täta punkteringar när de uppstår. Läs instruktionerna för däcktätningen eller tätningsmedel, som alla märken kan variera en aning i ansökningsförfaranden.
 • Dessa metoder är provisoriska reparationer, som avser att få hem dig. Så snart som möjligt, har däcket professionellt repareras eller bytas ut.


 • Relaterade artiklar


  hur man lär mun kalkon samtal
  rådjursjakt regler i Ohio
  andjakt i Dallas, Texas
  torskfisket i Massachusetts
  Definitionen av gränsöverskridande fiskbestånd
  hur man gör trä åror
  campingutrustning checklista
  blå fiskar på det nya Jersey Shore
  insjöfiske i Washington State
  IKA-shibi fiskebestämmelser i Hawaii