information om jakt vita stjärt hjort

information om jakt vita stjärt hjort

När jakt vita svansar, måste flera komponenter levereras tillsammans. Jägare måste vara noga med att förstå alla de regler och föreskrifter för vita svans jakt inom deras stat. För att undvika eventuella böter, bör jägare kontakta sina lokala fisk och vilt kontor i god tid före rådjur säsong ska inledas

Jakt Typer

Vit svans rådjursjakt kan göras på flera sätt, för flertalet stater. Några jägare väljer för regelbunden skjutvapen jakt. Andra jägare föredrar jakt rådjur med bågskytte. Bågskyttar använda vapen som en sammansatt båge för att jaga rådjur, jämfört med att en pistol. Den tredje metoden för vita svans rådjursjakt är känd som muzzleloader jakt. Muzzleloading skjutvapen använda svartkrut eller svartkrut substitut som laddas i vapnet nospartiet.

Licensiering

För att jaga vit svans rådjur, jägare är 16 år eller äldre måste inneha en giltig licens rådjursjakt. Licenser kan erhållas från lokal fisk och förvaltningar spel. I många fall kan det finnas en ansökan och licensavgift. Licenser pågå i ett jaktsäsongen. I vissa stater som Missouri, kan jägare ansöka om livstid tillstånd.Innan de får någon licens, jägare vanligtvis måste genomgå särskilda kurser säkerhetsutbildning. När säkerhetsutbildning är klar, får jägaren ett intyg om fullgörande. När en licens erhålls, är jägare rätt till ett visst antal rådjur dödar för licensen. För att få mer dödar, en licens måste köpas som ger jägaren möjlighet att väskan mer än angivet antal för staten. I vissa stater är lotterier genomfördes för att se vilka licensierade jägare kommer att få extra licenser för säsongen.

Seasons

Jakttider för vit svans rådjur varierar från delstat till delstat. I allmänhet vit svans rådjur får jagas under höst och vinter över hela landet. Seasons varierar beroende på vilken typ av vapen. Till exempel bågjakt av vit svans rådjur har en annan säsong från muzzleloader jakt. En separat säsong är på plats för yngre jägare, vilket ger dem möjlighet att följa med en licensierad jägare på rådjur jakt. I många fall rådjursjakt säsongerna kan överlappa varandra.

Supplies

jägare måste ha egna artiklar för rådjursjakt. Detta innebär att de behöver sina egna vapen för jakt, samt material för att transportera hem rådjur tillbaka. Jägare är skyldiga att bära jägare orange för att göra dem lätt identifierbar för andra jägare som kan finnas i området. Vissa jägare väljer att använda ett rådjur monter, vilket ger jägare högre mark för att se några rådjur det kan vara. Användningen av rådjur står, liksom några kemikalier eller bete för att dra rådjur till ett område, beror på den stat där jakten sker.

Begränsningar och brott

Varje stat har vissa restriktioner för vit svans rådjursjakt samt straff för överträdelser av dessa restriktioner. Till exempel begränsar Arkansas vilt och fisk kommissionens användning av fordon i rörelse eller flygplan för rådjursjakt. Många stater begränsa jakt inom ett visst avstånd till städerna. Missouri Conservation Institutionen konstaterar att hjortar inte kan tas om en hund, levande lockbete, var elektronisk samtal eller bete användas. Mängden rådjur som tas per licens kan bero på om rådjur har horn. Kränkningar av statliga restriktioner kan straffas med böter eller förlusten av licensen.


Relaterade artiklar


utomhus vildmarken överlevnad skicklighet tips
hur man byter ut lager på Yugo SKS
flugfiske guide till våren bäckar, Pennsylvania
hur att renovera surfingbrädor
hur du tar bort repor från en scuba mask
tips på att fånga stripers
fiske på Lake Lanier i Georgien
kustfiske utrustning rekommendationer i Texas
hur man installerar en ljuddämpare strängvax
sommardag läger i Madison County, New York