inomhus cykelträning

inomhus cykelträning

Oavsett om du är en seriös utomhus cykling entusiast, en mountainbike-åkaren eller bara någon som vill få lite motion, kan inomhus cykelträningen vara fördelaktigt. Människor njuta inomhus cykelträning, speciellt under vintermånaderna när du inte kan rida utanför. Cykelträningen är en bra konditionsträning

Fördelar

Inomhus cykelträningen ger en mer intensiv träning än ridning ute. Den cykelresultat Tips hemsida säger att en timme av inomhus cykelträningen motsvarar två timmar på vägen. När du rider utanför, tenderar du till kust och rida. När du är inomhus cykelträning, hålla dig konstant cykling takt.

Spin Klasser

Om du tycker att det är tråkigt att rida din stillastående cykel ensam hemma, kan du gå med i en spin klass. I spin klass, är du i ett rum med annan cykel ryttare. Du ser en skärm framför dig så att det ser som om du rider utomhus. Vissa klasser släcka ljuset och spela musik medan du cyklar. En instruktör ropar kommandon som du kan följa.

Överväganden

När du tränar använder inomhus cykling, kom ihåg att dricka vatten under träningen rekommenderar Cykling Performance Tips webbplats. Du kan bli uttorkad lätt. Du kanske vill använda en pulsmätare så att du inte är överdrift. En bra cykling session varar normalt 45 till 60 minuter, och du kommer att vilja utöva en eller två gånger i veckan.


Relaterade artiklar


hur vinden fiskelina på en rulle
hur man demonterar en spak-action gevär
match fiskeregler
hur man rengör en inline muzzleloader
Forsränning på Ocoee floden i Tennessee
vad beten och beten är bäst för crappie fiske?
hur reparera däck mountainbike
hemlagad fiske fällor
Georgia State vilda svin jaktföreskrifter
arbetsbeskrivningen av en fritids skötare