jakt vs golf laser Avståndsmätare

jakt vs golf laser Avståndsmätare

Jägare och golfare vet vikten av distans för att göra en korrekt bild, vare sig på den gröna eller i skogen. Välja rätt avståndsmätare kan betyda skillnaden mellan ett bra skott eller en stor miss

Range Finder Basics

Laser Avståndsmätare arbete med att putsa en laserstråle på ett föremål och sedan mäta det ljus som reflekteras bort av objektet. Genom att mäta den tid det tar för strålen att återvända till sensorn, kan en digital laser avståndsmätare korrekt mäta avståndet balken har rest.

Anordningar för Golf

Avståndsmätare gjorda för golfare använder första läget målprioriterade , där det första objektet registrerade används för att mäta avstånd. Detta är idealiskt för användning på golfbanor, som består av öppna områden, med stift är det första stora objektet. Första objektet prioriterade läge kan enheten välja ut de flaggstången, även mot bakgrund av träd. Andra funktioner kan omfatta lutning korrigering och klubb rekommendationer.

Anordningar för Jakt

Jakt rad Finders brukar använda andra läget mål prioritet, som ignorerar de närmaste föremålen och fokusera bortom dem till det objekt du riktar dig. Detta läge är idealiskt för jakt i områden där träd orsaka problem med första prioritet system. Jakt Avståndsmätare är ofta mindre och mer tåliga och data erbjuder för mer exakt skytte.


Relaterade artiklar


hur man syn på ett Simmons kikarsikte
formar för att göra spinner bete
Felsökning ett Finder Lowrance fisk
kricka jakt i Texas
top snapper fiske rullar
hur reparera hjort horn
månader lång sommarläger i Montgomery County, Maryland
biljardkunskaper tips & regler
stålkulor förordningar
hur de ska jaga rådjur i sydvästra Ohio