rådjursjakt regler i Ohio

rådjursjakt regler i Ohio

Riktigt tillåtna bosatta och icke bosatta i Ohio får jaga vitsvanshjort under den årliga rådjur säsonger. Den årliga rådjur Säsongen varar från falla i början av vintern. När det är nödvändigt för ytterligare rådjur befolkningskontroll, öppnar Ohio Department of Natural Resources (ODNR) områden som inte vanligtvis är tillgängliga för jägare för kontrollerad rådjur jagar. ODNR sponsrar en unikt program lärling jägare som gör de nya till sporten att jaga med en erfaren, licensierade jägare.

Tillstånd

Deer jägare måste ha en giltig licens Ohio state jakt och besitter rådjur jakttillstånd. Markägare som tar rådjur på egen mark är undantagna från tillståndskrav. Hjort och antlerless tillstånd rådjur finns i Ohio. Deer tillstånd gäller för öppet säsong jakt under säsongen för köpet. Bågskytte, godkänt skjutvapen och muzzleloaders är acceptabla jaktmetoder för rådjur i Ohio.

Seasons

Open Season datum varierar årligen i Ohio och bestäms av jakt zon och metod. En typisk Säsongen sträcker sig från september till början av december. Bag gränser är utsedda för varje zon, också regler för skörd antlered och antlerless rådjur. Årlig datum anslås på Ohio Department of Natural Resources webbplats.Ungdomar under 17 år kan jaga på angivna dagar efter säsong. Skjutvapen måste ungdomar och muzzleloader jägare bära jägare orange. Ground persienner och står träd är tillåtna men jägare rekommenderas att använda dem på ett säkert och för att markera kamouflerade mörkar med bläs orange flagga. Under jaktsäsongen rådjur timmar för alla jaktmetoder, med undantag för bågskytte, är från halv ett-timme före soluppgång till solnedgång. Bågskyttar kan finnas kvar i området i 30 minuter efter solnedgången.

Tagga

Deer fattas av tillåtna jägare måste märkas när de dödades, i enlighet med Ohio föreskrifter. Ohio tillstånden rådjur har tillfälliga taggar bifogas, tillverkade av material som måste skyddas från väder och vind. Jägare bör genomföra återanvändas licens eller innehavare tag vid jakt.De måste bifoga tillfälliga taggar till toppen av rådjur. Dessa kommer att innehålla namn och adress på jägaren och den dag och tid han dödat rådjur. Dessa taggar måste finnas kvar på rådjur tills en permanent tag är skrivna av ODRN personal på rådjur kontrollera stationer. Jägare får ta flera rådjur måste tagga första rådjur innan jakt efter mer. Den ODNR webbplats postar en lista med stationer rådjur kontrollera årligen.

Urban Deer

Urban rådjur enheter inom storstadsområden varje Ohio zon. Jakt regler och föreskrifter för stads-enheter är de samma som för zon jakt, såvida det inte anges av staten. Bag är i allmänhet högre i urbana enheterna sedan befolkningskontroll i dessa områden är väsentliga för säkerhet i städerna.


Relaterade artiklar


hur man byter en vajern
hur man använder en uggla uppmaning till kalkoner
typer av fisk i Costa Rica
ungdom ekorre jaktsäsongen regler i Texas
rådjursjakt tips & tekniker
tips på jakt älg i Washington
vinterfiske i Washington
hur man rengör en Bobwhite vaktel
hemgjord havskatt stinker bete
dykutrustning lista