skoterleder i Rockford, Illinois

skoterleder i Rockford, Illinois

skoterkörning är omåttligt populär i mellanvästern, med hundratusentals ryttare att ta till spår varje vinter, och Illinois är inget undantag. Det finns flera hundra miles av vandringsleder i staten, med flera nära staden Rockford.

Rock Klipp State Park

Rock Cut State Park administreras av Illinois Department of Natural Resources och funktioner 10 miles preparerade spår för snöskotrar. Liksom mest spår i staten, är detta objekt öppen från den 15 december till 15 mars så länge det är 4 inches snö på frusen mark, eller 6 inches med snö på ofrysta marken.

Rock County Wisconsin

Bara över Illinois /Wisconsin gränsen från Rockford är Rock County i Wisconsin. Rock County har miles av stigar som administreras av länet. Det finns en publicerad spår kartan i PDF-form, och länk till denna karta kan hittas i avsnittet Resurs nedan.

Franklin Creek State naturområde

Franklin Creek State naturområde, cirka 36 miles från Rockford, är också administreras av Illinois DNR, och har 6 miles av vandringsleder för snöskoter. Datum och krav snön är samma som för Rock Cut State Park.

Ett närliggande Trails

Dane County och Jefferson County, Wisconsin, både strax över gränsen från Rockford, har också många miles av stigar öppen för snöskoteråkare . Illinois Association of Skoter Klubbar publicerar även en karta över spår som förvaltas av dessa privata klubbar. De flesta av dessa spår är på privat mark. IASC publicerar inte leden kartan på Internet, eftersom den använder försäljningen av den här kartan för att hjälpa till att finansiera sin organisation. Det finns en länk i avsnittet Resurs till IASC hemsida och information om att köpa en av dessa kartor kan hittas där.


Relaterade artiklar


Idaho skidorter
North Carolina fiske oroshärdar
fiske i norr kanada
sportfiske resor i kanada
sig att klättra krigaren cirque av tornen
paintball pistol instruktioner
Victoria, Texas, camping
hur man använder Berkley sluka
effektivitet cykel säkerhet
minnesota Bass Fishing Klubbar