småviltsjakt säsonger i North Carolina

småviltsjakt säsonger i North Carolina

Jakt, fiske och fångst i North Carolina regleras av North Carolina Wildlife Resources kommissionen. Kommissionen utfärdar licenser för boende och utomlands bosatta, fastställs årstider och gränser påse (det antal djur som kan tas på en enda dag) och reglerar hur och var småvilt kan vidtas. Småviltsjakt säsong i North Carolina köra under vinterhalvåret, med begränsningar för väska och säsong gränser olika beroende på art.

Raccoon och opossum

Raccoon och opossum säsongen är från soluppgång på 12 oktober-28 februari. Det finns ingen påse gräns för opossum, men tre tvättbjörn kan tas på en viss dag. Raccoon och opossum jakt är begränsat i Harmon Den och Sherwood Bear helgedomar.

Ekorre

Squirrel jaktsäsong och gränser väska är beroende på art. Fox ekorre säsong är från 12 oktober-31 december, med en påse gräns av ett per dag och 10 per säsong. Grå och röd ekorre säsong från oktober 1 till februari13 med en påse i högst åtta och ingen gräns på antalet tagna under säsongen.

Kanin

Jägare får jaga eller fälla kaniner från 21 november-28 februari. Den dagliga bag limit är fem, och ingen väska finns restriktioner för säsongen.

Quail

Quail säsong är från 21 november-28 FEBRUARI med en daglig gräns på sex, medan ingen gräns finns för säsongen.

Grouse

Jaktsäsong för ripa, en tung-set fågel från samma familj som kycklingar, löper 12 oktober-28 Februari. Maxgränsen är tre fåglar, med högst 30 får som tagits under säsongen.

Bobcat

Bobcat Säsongen sträcker sig från 12 Oktober-28 februari med några restriktioner för vidtagits nummer. Jakt bobcat är förbjuden i Harmon Den och Sherwood Bear helgedomar.

Groundhog, Nutria, Coyote och Skunk

North Carolina gör året runt på jakt efter Groundhog, nutria, prärievarg och skunk utan några begränsningar bag limit.

Fox

Fox har kortast säsongen av alla North Carolina småvilt, som löper från 21 november-1 JANUARI. Jägare kan ta två räv på en enda dag och 10 under hela säsongen. Rävar man inte kan köpas eller säljas.

Pheasant

Fasan säsong är från 21 november-1 februari med en Maxgränsen på tre och en säsong gräns på 30, om staten begränsar jakt manliga fasaner. Hanarna är lätt urskiljbara genom sina kopparfärgade fjäderdräkt, grönt huvud och längre svans.


Relaterade artiklar


baitcast rulle instruktioner
duva jakt i Dilley, Texas
hur man demonterar en muzzleloading gevär
washington sportfiske regler
höglänt spel identifiering av fåglar
hur man installerar en enda mantel Coleman propan lykta
län campingplatser i Michigan
antilop jakt i Texas Panhandle
washington fiskeregler
fluke fisketips