texas slakt jakt

texas slakt jakt

Cull jakt är ett verktyg där viltförvaltare eliminera underlägsna djur från naturtypens genbank. Det används också när en livsmiljö är överbefolkade. Utslaktning är en process som används i stor utsträckning av Texas markägare

Boskapsskötsel av Rifle

I mycket hög inhägnade områden i Texas, är genetisk manipulation används som ett verktyg. Teoretiskt, genom utslaktning Bucks med mindre horn desto mer imponerande spänn har större möjlighet att reproducera sig.

Diet

Kost spelar en betydande roll i hjorthorn tillväxt. Det är mer betydande, men i tider av stress. Under säsonger då regn är otillräcklig i Texas växer växter inte så mycket och rådjur är i direkt konkurrens om föda. I situationer som denna alla hjortar kan kan bli ohälsosamt. Under sådana förhållanden vissa markägare kommer utgallrade djuren i syfte att ransonera maten.

Fördelar

I vissa fall chefer behöver slakta rådjur för kvalitet och kost ändamål. På hög inhägnad egenskaper även i goda, regniga år finns det bara så mycket mat att gå runt. Ofta är skörden doneras till mat banker, barnhem och andra välgörenhetsorganisationer.


Relaterade artiklar


rockring lagspel
blåsrör Tagningstips
hur man gör hemma bete för havskatt
crappie bete tips
Ping Pong betjänar regler för slutet av en tabell
våren gös fiske tips
duva jakt i Hondo, Texas
duva jakt i Dilley, Texas
Remington 7400 vs Remington 7600
knop som används för att hålla repet från Unraveling