tips om hovar jakt Whitetail

tips om hovar jakt Whitetail

När kalenderns förändringar, blir skogen fylld med det pris som rådjur jägare försökte bara några månader innan. Varje år rådjur fäller sina horn och lämnar priser på efterkälken av kunniga skjul jägare. Men du måste vara snabb, som kalcium-begäret gnagare konsumerar uppskattningsvis 40 procent. Medan hjorthorn jakt kan vara lika frustrerande som jakt vad hornen var knutna till vissa tips stöd uppgiften. Och det finns aldrig en väska gräns.

Hot Spots

Naturligtvis måste du veta var rådjur är och har varit att öka chansen att hitta horn. Koncentrera leta spår och omgivande områden och sängkläder områden där rådjur sova. Eftersom horn faller av, uppmärksamma områden där hornen kan slås eller glasburk från rådjur skalle. Dessa omfattar områden med lågt hängande grenar och platser där rådjur skulle behöva hoppa, såsom staket.

Train Your Eyes

Det mest åtråvärda rådjur hovar är inte små, men det betyder inte att de håller ute i vildmarken. På grund av deras benvita färg, horn smälter in med dött gräs. Trots att de kontrast bruna av undervegetationen kan de bli något begravas. Istället för att leta efter ett helt horn, tåg dina ögon för att leta efter poäng-eller pinnar-som sticker upp. De Ofta finns i par

bra näsa Knows

Mänskliga ögon har sina begränsningar, så det hjälper att ha en partner i sökandet. Människans bästa vän. Hundens nos, med alla dess luktreceptorer, är en stor redskap i jakten. Men tror inte för en sekund att någon hund bara kan tas ut i skogen och kommer att återkomma med priset. Utbildning krävs. Labrador retriever är en användbar ras för jakt hovar, precis som de är populära med brottsbekämpning för sin detektiv näsor.


Relaterade artiklar


lagar om rådjur lockbete i Alabama
badminton regler & riktlinjer
sätt att överleva i vildmarken
öringsfiske stugor i Alaska
jägare utbildning kurser i Ohio
hur man hittar ett skjutvapen serienummer
Felsökning av en intermatic pool timer
vad beten att använda vid fiske efter regnbåge i Kalifornien
säkerhetsutbildning för jakt
hur bete Nightcrawlers