typer av gevär lager

typer av gevär lager

Rifle bestånd i huvudsak tjäna som skjutvapnet är "handtag" som gör det möjligt skyttar att hålla och rikta vapnet samtidigt balansera fat och absorberande rekyl. Olika typer av lager tillgodose olika typer av gevär, från lätta till sport-klass skjutvapen. Dessa talrika bestånd visar varierande typer av kammar, klackar, tår, underarmar och grepp pistol. När äger ett gevär, kom ihåg att alltid utöva adekvat säkerhet och följa din region juridiska skjutvapen gränser.

Sammansättning Typer

Olika typer av material komponera olika gevär bestånd. Traditionellt gevär lager gjorda av olika träslag, exempelvis valnöt. Absorberar dock denna typ av lager och fördriver fukt över tid, så småningom warping veden. Trä lager med väderskyddat ytskikt lindra problemet. Lätt trä laminat lager, som består av många tunna lager av björk faner som hålls samman av epoxi, funktionen intrikata färgstarka mönster och lösa många av de frågor som är förknippade med en homogen trä bestånd.Många moderna lager har en sammansättning av glasfiber eller termoplast, material som förhindrar skevhet och upprätthålla ett konstant tryck dynamisk. Dessa bestånd är ibland formsprutade och överdragna med epoxy eller gel-coat för en slät yta. Gevär bestånd består ett stycke eller två stycken binds ihop, så kallad ett stycke och tvådelade bestånd, respektive.

Monte Carlo

populariserades i Monte Carlo i mitten av 1900-talet, Monte Carlo gevär lager har en hög, rak kam --- eller överkant av beståndets "handtag"-som bara vinklar ned kraftigt nära rumpan av beståndet. Denna typ av lager tillgodoser omfattning användning, eftersom ditt öga och kind är i linje med den omfattning på grund av de mest raka kammen. De flesta moderna Monte Carlo bestånd har en upphöjd cheekpiece, det breda området på båda sidor av beståndet där användaren ansikte kan röra när syftet. Detta gör för ökad rekyl stabilitet.

Bayerska

På bayerska gevär lager, kammen vinklar nedåt, med början hög och konsekvent sluttande mot rumpan av gevär. De flesta bayerska gevär lager funktionen indragna i stället upp cheekpieces, ett alternativ rekyl stöd för den tävlandes ansikte. Dessa typer av bestånd härrör från Tyskland.

A-Square Coil Check

Denna specialiserade lager --- designade av vapen systemingenjörer, ortopeder, muskel invärtesmedicinare och antropologer --- är särskilt utformade för att minimera effekten av rekyl. Denna typ av gevär lager har en extremt stor pad säkrade på rumpan och en speciellt formad pistolgrepp utformats för ett säkert grepp och energiabsorption. En rak kam stöder den tävlandes ansikte, hålla den i en plats på cheekpiece under rekyl.


Relaterade artiklar


gris jakt i Fairlie, Texas
rv orter i Hudson & Lutz, Florida
gris jakt i Cotulla, Texas
hur man köper tillbehör för en cykel
Airsoft röd tips
identifiera ormar i Michigan
hur man flyger fiska med ett vanligt metspö
hur man gör blå krabba fällor
Minnesota fiske fakta
hur fånga gös i en flod i januari