vad sjöar i Texas kan du fånga stripers?

vad sjöar i Texas kan du fånga stripers?

Randig bas (Morone saxatilis) fisk, även känd som stripers, är inhemska till östkusten och Mexikanska golfen vatten. Fisken, som kan väga upp till 50 pounds, bor i både saltvatten och sötvatten, vilket gör dem en populär fångst i Texas och andra södra staterna. Många Texas sjöar är fyllda med stripers.

Lake Buchanan

Lake Buchanan, som ligger i centrala Texas, drygt 60 miles nordväst om Austin är välfyllda med stripers. Lake Buchanan är en Coloradofloden reservoar som sprids över 22. 000 hektar. Striper sportfiskare har mest framgång från februari till maj i Coloradofloden och Beaver Creek områden av sjön, eftersom det är där stripers leka varje år

Lake Whitney

Lake Whitney ligger drygt en 40. -Mile Drive nordväst från Waco i öst-centrala Texas. Denna sjö är en reservoar bildas från Brazos och Nolan Floder och omfattar 23. 500 hektar. Lake Whitney är välfyllda med stripers samt smallmouth bas och havskatt. De bästa månaderna för fiske stripers är mars-maj. Sportfiskare som fiskar i närheten av sjunken timmer har mest framgång fånga stripers.

Canyon Lake

Canyon Lake handlar om en 60-Mile Drive sydväst från Austin ner Interstate 35. Canyon Lake är en reservoar tillverkad av Guadalupe River och omfattar drygt 8. 000 hektar. Denna sjö välfyllda med både stripers och havskatt, liksom largemouth bas och Sunfish. Den bästa tiden att fiska stripers i Canyon Lake är sommar och tidig höst månader. Sportfiskare kan också fiska stripers under de första månaderna av våren i floden delen av sjön.

Lake Granbury

Lake Granbury är en lång, slingrande reservoar skapas från Brazos River. Denna sjö omfattar drygt 8000 hektar och är ungefär 30 miles sydväst om Fort Worth i nordöstra Texas. Lake Granbury är måttligt fyllt med stripers samt Sunfish, havskatt och largemouth bas. Striper fisket är mest framgångsrika på våren runt kurvorna i sjön där fisken tenderar att samlas för att äta.


Relaterade artiklar


lekredskap förordningar
typer av prärievarg fällor
Glock syn alternativ
sydväst Oregon Blacktail rådjur jakt tips
Vilka material du behöver för en skimboard?
Hur ordnar jag drop-offs för omlastning läger leveranser?
Nevada golfresorts
hur man köper handskar mountainbike
hur man hittar allmän mark
förteckning över däggdjur i Tennessee