Fiske & crabbing i Holden Beach, North Carolina

Fiske & crabbing i Holden Beach, North Carolina

Undanstoppad i Brunswick County, Holden Beach sträcker sig nio miles längs den natursköna Atlanten Cape Fear kust North Carolina. Från linje brygga fiske att släppa en fälla för att fånga blå krabba, är området ett paradis för sportfiskare. Med fiske pirarna som sträcker sig ut över frikostiga vatten i norr och söder, och gott om vattendrag för crabbing, har du oändliga möjligheter att ta hem en fisk berättelse

South Cape Fear Fiske Piers

Holden Beach fiskepir lämpad för familjer och är ett bra ställe för en rolig fiskeupplevelse. Med mångfald av marint liv du kan fånga allt från Pompano till haj. Mindre än 30 miles söder, vid 27 meter över havet, stoltserar Oak Island fiskepir är den högsta i North Carolina. Oak Island är ett hinder ö som erbjuder ett utmärkt utbud av saltvatten arter, däribland vitling, Sheepshead, flundra och makrill. Tackle shop uthyrning, bete och städning stationer finns på varje plats.

North Cape Fear Fiske Piers

Utöka 712 meter från stranden på hög flod line, Kure Beach Pier en av de bästa platserna längs kusten till fånga kingfish. Ursprungligen byggt 1923, denna historiska pir har lagts in på och bygga om mer än sex gånger till följd av orkaner, men fortsätter att dra in publik varje år. Om fisken inte bita Här, ta en 3-mil kör till 700-fot långa Carolina Beach Pier. Båda bryggorna erbjuda en rengöring station och en talja butik för spö hyror och agn.

Catching Blue Crab

vattenvägar på östkusten är produktiv med dessa läckra skaldjur. Krabban är bäst luras med godbitar av fjäderfä. Krabbor kan fångas med en långskaftad dip net genom att vada i grunt, grumligt, gräs-fyllda vatten. När du upptäcker krabban, försiktigt skopa upp det med ditt nät. De gynnade och enklaste metoden är att använda en hopfällbar ring-net eller låda fälla på grund av att de stänger runt din fångst. Placera betet i botten av din fälla innan den sänks eller gungade den i vattnet. Vänta 5 till 10 minuter innan du lyfter upp fällan till ytan med hjälp av en hand över hand, skarp rycka rörelse att stänga nätet. Den ideala tiden för att fånga krabbor är när högvatten ökar. Oak Island Davis Canal och Blue Water Point är heta platser för krabbfiske. Innan släppa en krabba fälla ut en fiskebrygga, kontrollera med butiken itu för att se det är tillåtet.

Fishing Charters

Om du vill ge sig in i öppna vatten, överväga att ta en fiske charter med Holden Beach Charters. Fisk den rev och vrak nära land eller försöka väskan en barracuda under en 9-timmars off-shore utflykt. Ocean Isle Fiskecentrum erbjuder 3 till 9 timmars turer, 12-timmars Golfströmmen trolling eller 8 -. Till 12-timmars jätte tonfisk äventyr

Licenser och begränsningar

Några fiske pirarna ge en filt licens för sportfiskare, men är det bäst att ringa eller kolla för mer information. En saltvatten /kustnära rekreation fiskekort krävs för varje person 16 år eller äldre. Det är också en bra idé att kontrollera med lokala marina myndigheter för information om dagliga begränsningar och restriktioner.


Relaterade artiklar


vad beten och beten är bäst för crappie fiske?
brygga fiske i nordvästra Washington
hur man beräknar ampere på en elektrisk panel
Så ställer du in styrhandtagen på en
hur man köper handskar mountainbike
vildmarken överlevnad vapen
hur man bygger en hemmagjord rådjur matare
hur man gör fiskedrag i vinstsyfte
troféjakt i Afrika
Hur man monterar Ekolod